Με 61 επιβάτες έφτασε η πρώτη πτήση από το εξωτερικό για τη φετινή τουριστική περίοδο.
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας υποδέχθηκε το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω τους πρώτους τουρίστες οι οποίοι ταξίδευσαν προς το νησί μας από το Μπρίστολ (Bristol) με πτήση της EasyJet.
Να σημειωθεί ότι η πτήση της EasyJet που ήταν προγραμματισμένη για χθες Κυριακή 27 Μαρτίου από το Λονδίνο προς την Κω και θα ήταν η πρώτη για το 2022, ακυρώθηκε.
Τους πρώτους επισκέπτες υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Σέβη Βλάχου,το στέλεχος του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δώρα Καλαϊζή, ο σύμβουλος της Κοινότητας Καρδάμαινας Γιώργος Ψύρης και ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Ηρακλειδών Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος μαζί με τον ΚυριάκοΠαππούλη έντυσαν μουσικά την εκδήλωση.
Στους πρώτους επισκέπτες δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο, ατομική τσάντα η οποία περιείχε κανελάδα και μπακλαβαδάκι.
Εκτός από την πρώτη πτήση της EasyJet από το Bristol στo νησί μας θα φτάσει απόψε στις 18:35 ακόμη μια πτήση της EasyJet από το Βερολίνο και αργά το βράδυ και τρίτη πτήση της Easyjet από το Λονδίνο (Gatwick).
Φωτογραφίες του kosnews24.gr από την άφιξη του αεροπλάνου της Easyjet