Εργατικό Κέντρο: Στην Κω η Δημοτική Αρχή βάφτισε την παρουσία της Υφυπουργού υγείας σε "αποστειρωμένο περιβάλλον" σε συνάντηση με φορείς

Κοινωνια Πέμπτη, 3η Μαρτίου 2022
31bc0860e9ec2a5ec36cf7635a99d10d.jpg

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Κω η Δημοτική Αρχή βάφτισε την παρουσία της Υφυπουργού υγείας σε "αποστειρωμένο περιβάλλον" σε συνάντηση με φορείς. !

Η αλήθεια είναι πως η Υφυπουργός Υγείας αποφεύγει να συναντηθεί με φορείς υγειονομικών και εργαζομένων γιατί έχει τεράστιες ευθύνες απέναντί τους αφού εδώ και δύο χρόνια τους έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, χωρίς την απαραίτητη στελέχωση του Νοσοκομείου με γιατρούς "πρώτης" ειδικότητας όπως πνευμονολόγος, χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό, χωρίς κλιμάκια ΕΟΔΥ για να γίνονται δωρεάν τεστ και να ιχνηλατείτε ο πληθυσμός του νησιού.

Η αλήθεια είναι ότι ο σκοπός της επίσκεψης τόσο της ίδιας όσο και του Υπουργού Υγείας, δεν είναι η απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στις δομές υγείας του νησιού μας και η επίλυση των προβλημάτων, αλλά ήρθαν για να στηρίξουν την πολιτική τους επιλογή για το νέο ΕΣΥ που μπάζει τους ιδιώτες στο δημόσιο σύστημα υγείας, εγκαινιάζοντας και κόβοντας κορδέλες σε απαραίτητο εξοπλισμό στο Νοσοκομείο της Κω, «δωρεά μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας», που ήδη θα έπρεπε να υπήρχε στο νοσοκομείο και αφορά μηχάνημα για τις φιάλες οξυγόνου.

Η Δημοτική Αρχή διάλεξε να στηρίξει αυτή την πολιτική ,ενισχύοντάς την και με αυτήν της την στάση.

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τους αγώνες τους για την διεκδίκηση μέτρων προστασίας της υγείας τους και την στελέχωση του Νοσοκομείου Κω, του ΕΦΚΑ, του ΚΥ Αντιμάχειας, του ΕΟΔΥ με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και των πλήρη ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Να απορρίψουν στην πράξη την πολιτική που στη λογική κόστους- οφέλους, στην λογική της εμπορευματοποίησης της υγειάς, αφήνει τα νοσοκομεία να ρημάζουν και τον λαό απροστάτευτο.

Λεφτά δεν υπάρχουν για την υγεία, αλλά για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία δίνονται δις ΕΥΡΩ, μέσα σε μια νύχτα.

Αυτοί είναι!

3/03/22

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

ekklisia2403.png
34χρονος διέρρηξε δύο φορές εκκλησάκι σε ξενοδοχείο στην Λάμπη

Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του - Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

stighmiotipo-othonis-2025-07-11-075023.png
Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπονεί το Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων για την περίοδο 2025–2028, ενισχύοντας τις πολιτικές ισότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 12:26ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency