Στυλιανίδης: Αργία και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη

Κοινωνια Τρίτη, 25η Ιανουαρίου 2022
c9385df186b208e9b00801105eac9e5f.jpg

'Η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη'', ανακοίνωσε στην έκτακη ενημέρωση για την κακοκαιρία ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδη.

Η συγγνώμη της πολιτείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ προσχηματική, είπε ο υπουργός.

Καταφέραμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες να απεγκλωβιστούμε 3.500 συμπολίτες μας από την Αττική οδό και 1.800 αυτοκίνητα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σήμερα ώστε το συντομότερο να τελειώσει ο απεγκλωβισμός'', ανέφερε.

Οπως είπε ''είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να μην υπάρχει υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες κάποιος τραυματισμός''.

''Η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη'', είπε ο υπουργός.

Ευχαριστούμε όσους επιχειρούν και βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών'', ανέφερε.

Νωρίτερα αποφασίστηκε να δοθεί αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε.

Το πρωί ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-05-112058.png
ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ενισχύεται η αστυνόμευση σε Ρόδο και Κω - Νέο προσωπικό σε συνοριοφύλακες στα αεροδρόμια»

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.

stighmiotipo-othonis-2025-07-05-125950.png
Προβολή ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση, στο κανάλι της Βουλής, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
23 °C
Κυριακή, 6 Ιουλίου 1:22ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency