Ξεκίνησε το έργο ομβρίων στην Μπουμπουλίνας - Θα αντιμετωπιστούν ριζικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από πλημμυρικά φαινόμενα

Ξεκίνησε το έργο ομβρίων στην Μπουμπουλίνας -  Θα αντιμετωπιστούν ριζικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από πλημμυρικά φαινόμενα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Ξεκίνησε το έργο ομβρίων στην Μπουμπουλίνας

Δήμος Κω και ΔΕΥΑΚ αναβαθμίζουν τις υποδομές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων

Ξεκίνησε η κατασκευή του δικτύου ομβρίων, από την οδό Μπουμπουλίνας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ριζικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από πλημμυρικά φαινόμενα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Κω.

Το έργο υλοποιείται από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ, στο πλαίσιο συνολικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για νέο δίκτυο διοχέτευσης των όμβριων υδάτων, κατά μήκος της οδού Μπουμπουλίνας, από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δελφίνια) και σε τμήματα των οδών Βερροιοπούλου, Ιερού Λόχου, Σκεύου Ζερβού, Ψαρρών.

Η ΔΕΥΑΚ καλεί τους συνδημότες μας να δείξουν κατανόηση στο διάστημα κατασκευής του έργου και οι οδηγοί να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

ADVERTORIALS