Να παραμείνουν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό για διάστημα 5 ημερών, συνιστά ο Δήμος Νισύρου σε όσους επιστρέφουν στο νησί

Να παραμείνουν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό για διάστημα 5 ημερών, συνιστά ο Δήμος Νισύρου σε όσους επιστρέφουν στο νησί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
 
λόγω της υπερβολικής αύξησης κρουσμάτων η οποία έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, συνιστούμε μετά την άφιξη σας στο νησί από τις διακοπές των Χριστουγέννων, ή από άλλο ταξίδι σας, να παραμείνετε προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό για διάστημα 5 ημερών, ενήλικες και παιδιά. Κατά την επιστροφή συνίσταται επίσης η διενέργεια self test πριν από την επάνοδο στην εργασία και την επαφή με πιο ηλικιωμένα άτομα. Ιδιαίτερα τα άτομα τα οποία ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες παρακαλούνται να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας όπως αυτά έχουν επικαιροποιηθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ.
 
Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων όπως πυρετός, βήχας, μυϊκός πόνος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με το Π.Π.Ι. Νισύρου στο τηλέφωνο 2242031217 για περαιτέρω οδηγίες.
 
Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τηρηθούν στο έπακρο λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων περίθαλψης στο νησί μας και αναλογιζόμενοι την ηθική ευθύνη προς τους συντοπίτες μας.
 
Χριστοφής Ι. Κορωναίος
Δήμαρχος Νισύρου
ADVERTORIALS