Για ακόμη μια χρονιά ο Γιάννης Χαλίκος, από το Ντάργουιν, δεν ξέχασε τους συμπατριώτες του στην Κάλυμνο

Για ακόμη μια χρονιά ο Γιάννης Χαλίκος, από το Ντάργουιν, δεν ξέχασε τους συμπατριώτες του στην Κάλυμνο

Για μία ακόμα χρονιά ο Γιάννης Χαλίκος, από το Ντάργουιν δεν ξέχασε τους συμπατριώτες του στην Κάλυμνο.


Ο ομογενής επιχειρηματίας και ευεργέτης της Καλύμνου έδωσε εντολή στους συνεργάτες του στην Κάλυμνο να μοιράσουν ενόψει των Χριστουγέννων γαλοπούλες μαζί με τις ευχές του.


Κάποιες από αυτές μοιράστηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας και το φιλανθρωπικό σωματείο «ΤΑΒΙΘΑ» σε άπορες οικογένειες. Οι δε υπόλοιπες κάλυψαν τις ανάγκες της Τράπεζας Αγάπης για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο γεύμα, καθώς και άλλων Ιδρυμάτων.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Χαλίκος προβαίνει σε παρόμοιες δωρεές και ενέργειες και σίγουρα για την Κάλυμνο, αποτελεί τον σύγχρονο Άϊ Βασίλη της.


Ο Γιάννης Χαλίκος, ο Καλύμνιος ομογενής που δραστηριοποιείται στο Ντάργουιν, συγκαταλέγεται μεταξύ ανθρώπων που έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή για να διαμορφώσουν το μέλλον της Northern Territory, σύμφωνα με λίστα της εφημερίδας “NT News”.


Όπως γράψαμε πρόσφατα στον «Νέο Κόσμο», ολοκληρώθηκε και το «ΧΑΛΙΚΕΙΟ» κτήριο στο Νοσοκομείο Καλύμνου, που ανεγέρθηκε εξ ολοκλήρου με δαπάνες του μεγάλου ευεργέτη του νησιού Γιάννη Χαλίκου που με τις δράσεις του είναι επί χρόνια αρωγός σε κάθε ανάγκη της Καλύμνου, ενώ το Νοσοκομείο έχει δεχτεί πολλές φορές την έμπρακτη συμπαράστασή του, όπως για παράδειγμα η μονάδα παροχής οξυγόνου.


Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι και ένα σύγχρονο κτήριο, που αναμένεται να αξιοποιηθεί κατάλληλα από το Νοσοκομείο Καλύμνου, όπως γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Πηγή: https://neoskosmos.com/

ADVERTORIALS