29.095 πολίτες στην Κω έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19! 4.405 συμπολίτες μας έχουν λάβει και την επαναληπτική δόση!

Κοινωνια Τρίτη, 30η Νοεμβρίου 2021
397ef262500026f45e60cbd11f84c192.jpg

Μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, 4.405 συμπολίτες μας προχώρησαν στον εμβολιασμό και με την 3η δόση ή την 2η εάν είχαν κάνει το εμβόλιο της Johnsosn & Johnson.

Συνολικά στο νησί μας από τις 13 Ιανουαρίου του 2021 έως και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου έχουν πραγματοποιηθεί (σε μόνιμους κατοίκους αλλά και εποχικούς εργαζόμενους) 55.882 εμβολιασμοί κατά της COVID-19, συμπεριλαμβανομένης και της επαναληπτικής δόσης!

Συγκεκριμένα 30.113 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση, ενώ 29.095 συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με τη δεύτερη δόση, των εμβολίων της Pfizer και του AstraZeneca ή το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
diik4.webp
ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ: Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2026

Τα πεπραγμένα της περιόδου 2021 έως 2026 παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, εστιάζοντας στην εύρυθμη λειτουργία, την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τις επιστημονικές συνεργασίες

aytokinita-kinisi-shutterstock.jpg.webp
Στο myCAR τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας - Πότε λήγει η προθεσμία, τα πρόστιμα για καθυστέρηση

Έως τις 31 Δεκεμβρίου η εμπρόθεσμη εξόφληση, οι προσαυξήσεις για όσους καθυστερήσουν

stighmiotipo-othonis-2026-11-03-083746.png
Ο πολιτιστικός σύλλογος Αρίων διοργανώνει σεμινάριο παραδοσιακών χορών και γλέντι

Σεμινάριο παραδοσιακών χορών με τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Λιάρο διοργανώνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο πολιτιστικός σύλλογος Αρίων. Η μέρα θα συνεχιστεί με γλέντι στην ταβέρνα «Όνειρο»

deddie-reyma.webp
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη στην Κω - Δείτε τις περιοχές

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για την Τετάρτη στην είσοδο της Κεφάλου και στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Ψαλίδι

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας