Διακρίσεις για τα Koullias Hotels στα “The World Luxury Hotel Awards”

Διακρίσεις για τα Koullias Hotels στα “The World Luxury Hotel Awards”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

KOULLIAS HOTELS

 

 

Διακρίσεις για τα Koullias Hotels στα “The World Luxury Hotel Awards”

Οι εμπειρίες των πελατών επιβράβευσαν τα ξενοδοχεία του ομίλου Κουλλιάς με διεθνείς σημαντικές διακρίσεις στην απονομή των World Luxury Hotels Awards που φέτος διεξήχθη στο Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa in Mauritius.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός, απονέμει βραβεία αριστείας σε διάφορους τύπους ξενοδοχείων πολυτελείας σε όλον το κόσμο, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού. Τα Koullias Hotels διακρίθηκαν στις εξής κατηγορίες:

Grand Blue Beach Hotel - Luxury Eco/Green Hotel – Global Winner

Η πολυπόθητη διάκριση είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού της «πράσινης» πολιτικής που εφαρμόζεται, της αφοσίωσης στην προστασία του περιβάλλοντος, των πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και της εξαιρετικής ποιότητας των υπηρεσιών.

Kouros Palace Hotel - Luxury Country Hotel – Global Winner

Ευχαριστημένοι πελάτες και φίλοι του ξενοδοχείου το πρότειναν στην κατηγορία αυτή, μιας και η μοναδική του τοποθεσία, προσφέρει την ηρεμία και ησυχία της εξοχής σε συνδυασμό με την απόλαυση της θάλασσας και της παραλίας.

Kosta Palace City Hotel – Luxury Harbour Hotel – Global Winner

Οι επισκέπτες του Kosta Palace απόλαυσαν το Ελληνικό Πρωινό της Κω στη βεράντα δίπλα από το γραφικό λιμάνι των ψαράδων και στη συνέχεια το ποτό τους στο rooftop μπαρ με την εκπληκτική θέα στο λιμάνι, το Κάστρο, την πόλη. Η επιθυμία τους να ζήσουν ξανά την εμπειρία φάνηκε στην ψήφο τους.

Atlantis Hotel – Luxury Garden Resort – Global Winner

Το εμβληματικό Atlantis, ένα καταπράσινο θέρετρο είναι η ναυαρχίδα του ομίλου Κουλλιάς καθώς φιλοξενεί επισκέπτες εδώ και δεκαετίες. Η μεγάλη αμμώδης παραλία του και η κοντινή απόσταση από την πόλη της Κω το κάνουν περιζήτητο, αλλά αυτό που φαίνεται να κέρδισε τις καρδιές των επισκεπτών είναι οι καλοφροντισμένοι πλούσιοι κήποι του.

Οι αξίες των Koullias Hotels βασίζονται στις διαχρονικές αξίες της Κω και καθοδηγούνται από την κληρονομιά του μεγάλου φιλοσόφου και πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη. Η επιχειρηματική στρατηγική και ανάπτυξη κάθε ξενοδοχείου είναι θέμα ιδιοκτησίας και διοίκησης. Η απρόσκοπτη καθημερινή λειτουργία του και οι ανθρώπινες ζεστές σχέσεις που χτίζονται με τους πελάτες, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας και της αφοσίωσης του προσωπικού. Σε αυτούς αφιερώνονται τα βραβεία.

jh,mbn.JPG

fkh,jbmn.JPG

iydlugkjmhn.JPG

hngbv.JPG

ADVERTORIALS