Ρόδος – Υπόθεση 8χρονης: Ομολόγησε η συγγενής του παιδιού

Ρόδος – Υπόθεση 8χρονης:  Ομολόγησε η συγγενής του παιδιού

Σύμφωνα με  πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του του παρθενικού υμένα, χωρίς ωστόσο διείσδυση, από γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.Η γυναίκα, που φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να κουκουλωθεί η υπόθεση θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της, που εργάζεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο είχε ενημερώσει. Η ίδια φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

ertnews.gr

ADVERTORIALS