Κομματική Οργάνωση Βάσης ΚΚΕ: Από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κω

Κομματική Οργάνωση Βάσης ΚΚΕ:  Από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κω

Κομματική Οργάνωση Βάσης ΚΚΕ

Από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κω

Στον παλιό και προβληματικό εξοπλισμό,στο μειωμένο (χρόνια τώρα) επιστημονικό -νοσηλευτικό -διοικητικό  και λοιπό προσωπικό, στις συγχωνεύσεις κλινικών τώρα έχουμε και την έλλειψη οξυγόνου.

Όλες οι ελλείψεις στο Νοσοκομείο και ΚΥ της Κω αποτέλεσμα της διαχρονικής υποχρηματοδότησης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας από όλες τις κυβερνήσεις ,οξύνονται και γίνονται επικίνδυνες στις σημερινές συνθήκες πανδημίας,ότανοι επιστήμονες προειδοποιούν για αύξηση κρουσμάτων .

Η κυβέρνηση που πανηγυρίζει για τα νούμερα του ΑΕΠ και τους πιασμένους στόχους της ΕΕ, τα αυξημένα νούμερα τζίρου στα ξενοδοχεία ,παίζει με τις ζωές μας και την προστασία της υγείας μας .
Το «νέο» ΕΣΥ προβλέπει την  επιστροφή των δομών -παροχών υγειας στην παλιά απαράδεκτη κατάσταση του προηγούμενου αιώνα όπου σωζόταν οποιος είχε λεφτά να πληρώσει τον γιατρό και νοσηλεία .
Ντροπή!
Το ΚΚΕ καλεί τον λαό της Κω αγωνιστικά να διεκδικήσει ουσιαστικά μέτρα προστασίας της Υγείας του και των δικαιωμάτων του .

Χωρίς καθυστέρηση να απαιτήσει την θωράκιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.
Να εξασφαλιστεί η παροχή του οξυγόνου στο Νοσοκομείο.
Να διασφαλιστεί από τον κρατικό προϋπολογισμό η παροχή όλου του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού
Να γίνουν μόνιμες προσλήψεις γιατρών , νοσηλευτών και άλλων υγειονομικών σε Νοσοκομείο και ΚΥ Κω και Αντιμάχειας.

Καθολικό πρόγραμμα δημόσιου δωρεάν εμβολιασμού, με εξαντλητική ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και σταθερή παρακολούθηση

Να συσταθούν συνεργεία του ΕΟΔΥ στα νησιά για τακτικούς, επαναλαμβανόμενους ελέγχους σε κατοίκους, εργαζόμενους κι επισκέπτες.

Να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας υγείας εργαζομένων στους χώρους δουλειάς,στα σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

ADVERTORIALS