Το Σβουρένειο ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω απέκτησε νέο σχολικό λεωφορείο, μετά από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - Ο Αγιασμός για τη νέα διδακτική χρονιά

Το Σβουρένειο  ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω απέκτησε νέο σχολικό λεωφορείο, μετά από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - Ο Αγιασμός για τη νέα διδακτική χρονιά

Το πρωί της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Σβουρένειου Κδαπ Μεα Κω, ο Αγιασμός για την έναρξη την νέας διδακτικής χρονιάς.

Τον Αγιασμό πραγματοποίησε Ο Σεβ. Μητροπολιτης Κωου καί Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ενώ ''το παρών'' έδωσαν ο Έπαρχος Κω κ. Ι. Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω κ. Θ. Νικηταράς, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Δ. Τελλή, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Σ. Κανταρζή καθώς και αρκετοί συμπολίτες μας.

Η είδηση της ημέρας ήταν το νέο σχολικό λεωφορείο το οποίο απέκτησε το Σβουρένειο μετά από δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το Σβουρένειο με αυτή την προσθήκη, θα παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους μαθητές του, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι ανήκει στα κορυφαία Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία της χώρας μας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο.

ADVERTORIALS