Οι αγιασμοί στα σχολεία της Λέρου

Κοινωνια Δευτέρα, 13η Σεπτεμβρίου 2021
ef375baf3e2fbea84a4e9bf6a8b89de2.jpg

Τη Δευτέρα 13-9-2021, χτύπησε το πρώτο κουδούνι σε όλα τα σχολεία Λέρου, όπου με τη Τελετή των καθιερωμένων αγιασμών, ξεκίνησε επισήμως το
νέο σχολικό έτος για εκπαιδευτικούς, μαθητές, αλλά και γονείς.


Στα σχολεία του νησιού μας, τον αγιασμό ετέλεσαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Παΐσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.κ.Στέφανος και οι ιερείς μας. Στον αγιασμό των εκπαιδευτηρίων παρέστη εκτός του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα Μαρκέλλα Παραμηθιώτου, οι Αντιδήμαρχοι του νησιού, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.


Ο Δήμαρχος Λέρου, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και οι μαθητές, υποδέχτηκαν με χαρά τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Παΐσιο, τον Επίσκοπο, τους ιερείς μας, αλλά και την εκπρόσωπο της Περιφερειακής διεύθυνσης που παρευρέθη στους αγιασμούς των σχολείων, ευχόμενοι εγκάρδια στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς, «καλή σχολική χρονιά με υγεία, ασφάλεια και πρόοδο», προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να είναι περισσότερο ασφαλής, με την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ενάντια στη διάδοση του COVID-19, και συνάμα ευλογημένη και δημιουργική, προς επίτευξη όλων των στόχων των μικρών μαθητών καθώς και των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων μας.


Τέλος, ο Δήμαρχος Λέρου στον χαιρετισμό του τόνισε την επιτακτική ανάγκη το ωράριο των σχολικών καθαριστριών που με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών μειώθηκε σε τρίωρη απασχόληση να επανέλθει σε οκτάωρη απασχόληση.

IMG-199032b5b7af7272af4abfbdfde3ca08-V.jpg

IMG-0f005e3cac9391818e852833e0fa7dbe-V.jpg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
astynomia-1-(1).jpg
Διάρρηξη οικίας στο Μαστιχάρι - Έκλεψαν χρυσαφικά

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη 10 Ιουλίου

stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Σάββατο, 12 Ιουλίου 11:05ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency