Π. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ: Συγχαρητήρια Επιστολή για την μεγάλη επιτυχία του Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη στο Ισπανικό πρωτάθλημα CIV/CAVστην κατηγορία SSP300.

Π. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ: Συγχαρητήρια Επιστολή για την μεγάλη επιτυχία του Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη στο Ισπανικό πρωτάθλημα CIV/CAVστην κατηγορία SSP300.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    Κως: 3/8/2021

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                                                                    

ΔΗΜΟΣ ΚΩ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

& ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΑΧ/ Δ/ΝΣΗ:           Άγιος Ελευθέριος, Ψαλίδι

ΤΑΧ. ΚΩΔ:                85300- Κως

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:           22420-25316

Τ/ ΟΜΟΙΟΤΥΠΟ:    22420-28655

                                                                                                                      

                                                         ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

ΘΕΜΑ:  Συγχαρητήρια Επιστολή για την μεγάλη επιτυχία του Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη στο Ισπανικό πρωτάθλημα CIV/CAVστην κατηγορία SSP300.

Η μεγάλη επιτυχία του Πρωταθλητή μας Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη, στο Ισπανικό πρωτάθλημα CIV/CAV, στην κατηγορία SSP300 που διεξήχθη στην καταπληκτική πίστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος CIRCUITO DE JEREZ, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί ο Πρωταθλητής μας Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης, τίμησε το Ελληνικό Εθνόσημο σε αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


 Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης έχει δίπλα του  την οικογένεια  του και  τον  άξιο πατέρα του Μεθόδιο Φουρθιώτη, ο οποίος από τα πρώτα χρόνια της ζωής του τον έχει εντρυφήσει  στον μαγικό κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η παροχή αγάπης και ασφάλειας, από την εξαίρετη οικογένεια του, για τον  Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας του.

Η αγωνιστικότητα, η τόλμη και κυρίως το ήθος που εκπέμπει ο  Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης ,αποτελούν για όλους εμάς σταθερή αξία καθώς  και σημείο αναφοράς όλων των δράσεων μας.  Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης συνεχίζει να πατά γερά στο έδαφος, να αναγνωρίζει ότι τα αγαθά (οι επιτυχίες) κόποις κτώνται.

 Σπύρε  Μάριε Φουρθιώτη, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 3ης Θέσης στο Ισπανικό πρωτάθλημα CIV/CAVστην κατηγορία SSP300. Αισθανόμαστε περήφανοι γιατί έχουμε έναν αθλητή πραγματικό Διαμάντι.

                                                                                               Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

                                                                                                Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ

                                                                                              Παναγιώτης  Μ.  Χατζηχριστοφής

ADVERTORIALS