Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Λίγα λόγια για τον αποχωρήσαντα Ιατρό του Γενικού Noσοκομείου Κω και Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νικόλαο Μαυροειδή.

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: Λίγα λόγια για τον αποχωρήσαντα Ιατρό του Γενικού Noσοκομείου Κω και Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νικόλαο Μαυροειδή.

Λίγα λόγια για τον αποχωρήσαντα Ιατρό του Γενικού Noσοκομείου Κω και Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νικόλαο Μαυροειδή.

Ως άνθρωπος αλλά και ως ενεργός πολίτης ο οποίος ασχολείται με τα κοινά της Κω μέσω της Τοπικής αυτοδιοίκησης, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη, για την συνολική, πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του Ιατρού κ. Μαυροειδή όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε ανιδιοτελώς, παρέχοντας με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες του στους ασθενείς του Γ.Ν.-Κ.Υ Κω.

Μαζί με τις ευχές για καλή τύχη και επιτυχία στις περαιτέρω δραστηριότητές του ή ότι άλλο επιλέξει από εδώ και πέρα στην επαγγελματική του πορεία, οφείλω να  εκφράσω την λύπη μου που το Νοσοκομείο της Κω πρόκειται να στερηθεί τις υπηρεσίες ενός εξαίρετου και καταρτισμένου επιστήμονα με την γνώση και την εμπειρία που διαθέτει ο κ. Μαυροειδής.
Το πολύπαθο και υποστελεχωμένο Νοσοκομείο της Κω χάνει έναν στυλοβάτη και έναν άνθρωπο που όχι τυχαία χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως η ψυχή του Γ.Ν. Κω, λόγω της αδιάλειπτης προσφοράς του και της πολυετούς παρουσίας του, παρά τις διαχρονικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και προκλήσεις.
Εύχομαι στον κ. Μαυροειδή ότι καλύτερο στα μελλοντικά του σχέδια, στην προσωπική του ζωή και στην οικογένειά του.

Εξάλλου για τον Νίκο Μαυροειδή δεν χρειάζεται να πεις πολλά ούτε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς μέχρι και σήμερα υπηρέτησε το δημόσιο σύστημα υγείας αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων και έχει ήδη επιτελέσει ένα τεράστιο ανθρωπιστικό έργο, το οποίο με την σημερινή του παραίτηση, αφήνει πίσω του ως Διευθυντής της παθολογικής κλινικής.

Η αφοσίωσή του στην επιστήμη, αλλά κυρίως ο καθημερινός αγώνας του στο προσκεφάλι του κάθε αρρώστου, τον καθιστούν παράδειγμα και πρότυπο για τους νέους γιατρούς καθώς τιμά στο έπακρο καθημερινά τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσε. Ο Νίκος Μαυροειδής αφήνει με την οριστική αποχώρηση του ένα δυσαναπλήρωτο κενό Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω σίγουρα, καθώς υπήρξε ένας άνθρωπος-επαγγελματίας Ιατρός που κόσμησε με την εν γένει συμπεριφορά του, το ιατρικό λειτούργημα και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την ιατρική κοινότητα της Δωδεκανήσου.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξει να κάνει στο μέλλον.


Παναγιώτης Χατζηχριστοφής-Προεδρός ΔΟΠΑΒΣ
ADVERTORIALS