Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του το «CleopatraSuperior» στην Καρδάμαινα

Κοινωνια Παρασκευή, 16η Ιουλίου 2021
654a1a94335b8bc1164e5622099799b2.jpg

O ξενοδοχειακός όμιλος CleopatraCollection είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 ανοίγει τις πόρτες του και το «CleopatraSuperior» το δεύτερο εκ των τριών ξενοδοχείων του ομίλου στην Καρδάμαινα της Κω.

Ο όμιλος ήδη από τη σεζόν 2020 έχει συμμορφωθεί απόλυτα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Π.Ο.Υ, ενώ μέχρι και σήμεραέχει εμβολιαστεί πλήρως το 97% του προσωπικού του.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη από 18/05/2021, οπότε και άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο, το KrisMari, ο όμιλος συνεργάζεται με γιατρό διαπιστευμένο για Covid, παρέχοντας έτσι, τόσο σε τουρίστες όσο και σε κατοίκους τη δυνατότητα να κάνουν μοριακά τεστ (pcr) και τεστ αντιγόνου (rapid), τις πρωινές ώρες και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στον έλεγχο της διασποράς του ιού αλλά και βοηθώντας τον τόπο μας να μείνει ανοιχτός.

Τέλος, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 ανοίγει και το εστιατόριο του ομίλου «AlmaRestaurantbytheBeach»στηνΚαρδάμαινα, όπου για 3η χρονιά ο Chef Ελευθερίου και η ομάδα του, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών αλλά και των ντόπιων, θα δημιουργήσουν και φέτος υπέροχα και νόστιμα πιάτα, εμπνευσμένα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

υ,θτφβδωχ.JPG

ρςγσδψ.JPG

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img-bfac9cb24c0a388c32d7495e7b05a468-v.jpg
Στην πρώτη γραμμή ο στρατός - Με μηχανήματα έργου και πυροσβεστικά οχήματα βοήθησε στην κατάσβεστη της πυρκαγιάς στην Καρδάμαινα

Άμεση η παρέμβαση του στρατού με εντολή του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Δημήτριου Κουλέτση.

video-0a304dfef58aa6d04c305a43306f64d2-v(2).jpg
Έσβησε η φωτιά στην Καρδάμαινα - Άμεση η παρέμβαση των αρχών. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Η φωτιά ξέσπασε πριν τις 14:00. Άμεση η παρέμβαση των αρχών, με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο.Με εντολή του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Δημήτριου Κουλέτση ο στρατός με 3 μηχανήματα έργου και 2 πυροσβεστικά οχήματα έσπευσε να βοηθήσει, βοηθώντας σημαντικά τον περιορισμό της φωτιάς.

video-0a304dfef58aa6d04c305a43306f64d2-v(2).jpg
Έσβησε η φωτιά στην Καρδάμαινα - Άμεση η παρέμβαση των αρχών. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Η φωτιά ξέσπασε πριν τις 14:00. Άμεση η παρέμβαση των αρχών, με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο.Με εντολή του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Δημήτριου Κουλέτση ο στρατός με 3 μηχανήματα έργου και 2 πυροσβεστικά οχήματα έσπευσε να βοηθήσει, βοηθώντας σημαντικά τον περιορισμό της φωτιάς.

c33671b7363e4f83ea87f3613b26a319.webp
Δήμος Κω: Αυξημένα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση με το νέο ΚΟΚ

Σε ισχύ έχει τεθεί ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Τετάρτη, 2 Ιουλίου 6:05ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency