Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του το «CleopatraSuperior» στην Καρδάμαινα

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ανοίγει τις πόρτες του το «CleopatraSuperior» στην Καρδάμαινα

O ξενοδοχειακός όμιλος CleopatraCollection είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 ανοίγει τις πόρτες του και το «CleopatraSuperior» το δεύτερο εκ των τριών ξενοδοχείων του ομίλου στην Καρδάμαινα της Κω.

Ο όμιλος ήδη από τη σεζόν 2020 έχει συμμορφωθεί απόλυτα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Π.Ο.Υ, ενώ μέχρι και σήμεραέχει εμβολιαστεί πλήρως το 97% του προσωπικού του.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη από 18/05/2021, οπότε και άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο, το KrisMari, ο όμιλος συνεργάζεται με γιατρό διαπιστευμένο για Covid, παρέχοντας έτσι, τόσο σε τουρίστες όσο και σε κατοίκους τη δυνατότητα να κάνουν μοριακά τεστ (pcr) και τεστ αντιγόνου (rapid), τις πρωινές ώρες και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στον έλεγχο της διασποράς του ιού αλλά και βοηθώντας τον τόπο μας να μείνει ανοιχτός.

Τέλος, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 ανοίγει και το εστιατόριο του ομίλου «AlmaRestaurantbytheBeach»στηνΚαρδάμαινα, όπου για 3η χρονιά ο Chef Ελευθερίου και η ομάδα του, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών αλλά και των ντόπιων, θα δημιουργήσουν και φέτος υπέροχα και νόστιμα πιάτα, εμπνευσμένα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

υ,θτφβδωχ.JPG

ρςγσδψ.JPG

ADVERTORIALS