Στην πρόσληψη 7 ναυαγοσωστών προχωράει ο Δήμος Κω

Στην πρόσληψη 7 ναυαγοσωστών προχωράει ο Δήμος Κω

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωράει ο Δήμος Κω, η οποία θα διαρκέσει από την ημερομηνία της πρόσληψης έως και την 31/10/2021, συνολικά 7 ατόμων, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Κω.

ΘΤΞΥΗΓΦ.JPG

Κ57ΞΥΤΗΦ.JPG

Κ57ΞΕΥΤΗΦΓ.JPG


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Στην πρόσληψη επτά (7) ναυαγοσωστών προχωρά ο Δήμος Κω, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία θα διαρκέσει από την ημερομηνία της πρόσληψης έως και τις 31/10/2021, για τηνναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Δήμου Κω.

Η ανακοίνωση για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω, www.kos.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικάέως 18/07/2021, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στη διεύθυνση:

Δήμος Κω, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, Κως, με τηλέφωνα επικοινωνίας: 2242360481, -450.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS