Συλλυπητήριο μήνυμα του Μηνά Γ. Χ'Αντωνίου και πρόταση για τον αείμνηστο Δ. Τριπολίτη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Μηνά Γ. Χ'Αντωνίου και πρόταση για τον αείμνηστο Δ. Τριπολίτη

Συλλυπητήρια και πρόταση Μηνά Γ.Χ'Αντωνίου για αείμνηστο Δημ.Τριπολίτη.

Μας έφυγε για την αιωνιότητα ο ευπατρίδης συμπατριώτης μας και

 Επίτιμος Πρόεδρος των Παλαιών Πολεμιστών & Αντιστασιακών Κω

 Δημήτρης Ι. Τριπολίτης

Εκφράζουμε τα ολόψυχα συλλυπητήρια μας σε όλη την οικογένεια του αγαπημένου και αξιοθαύμαστου συμπατριώτη μας και ευπατρίδη, αείμνηστου Δημήτρη Τριπολίτη! Όσοι και όσες γνωρίζουμε τη ζωή, τους αγώνες και την προσφορά του εκλιπόντος από τον πόλεμο και την κατοχή μέχρι σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης. Στη σορό και στη μνήμη του τιμούμε όλους τους αγωνιστές και παλαιούς πολεμιστές που έφυγαν από κοντά μας και μας γέμισαν δύναμη, τόνωσαν την ιστορική μνήμη και την εθνική μας συνείδηση. Χρέος μας να συνεχίσουμε τον αγώνα του (τους) στις νέες συνθήκες και τις πολύπλευρες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να διδάξουμε τα παιδιά μας με κάθε ευκαιρία και κυρίως στα σχολεία, όπως υποσχεθήκαμε στην παρουσίαση του σημαντικού βιβλίου του «ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΚΩ» που η πρωτοβουλία και η επιμονή του αείμνηστου για την έκδοση του ήταν καθοριστική!

… Νοιώθω πως  θα άξιζε ο δήμος μας, να τιμήσει την μνήμη  του άξιου συμπατριώτη μας και ταυτόχρονα όλων των εκλιπόντων παλαιών πολεμιστών και αντιστασιακών αποφασίζοντας το δημοτικό συμβούλιο (ομοφώνως) να  γίνει η κηδεία με δημοτική δαπάνη!

Πρόταση που κάνω εγγράφως και επισήμως στην δημοτική αρχή Κω, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου ΔΡ.Ε.Π.ΠΟ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»

ADVERTORIALS