Το ιστορικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Καρακούση «Για μια ανάσα ελεύθερη»

Το ιστορικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Καρακούση «Για μια ανάσα ελεύθερη»

Με ιδιαίτερη χαρά οι εκδόσεις Σταμούλη παρουσιάζουν το ιστορικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Καρακούση «Για μια ανάσα ελεύθερη».

Από την τουρκοκρατούμενη Σύμη του 1900 μία πολυμελής οικογένεια σκορπίζεται στις κοιτίδες του Ελληνισμού κι από εκεί στην Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Λιβύη..

Τέσσερα αδέλφια ενηλικιώνονται, ωριμάζουν, πολεμούν, ερωτεύονται, ζώντας μεγάλες στιγμές της ελληνικής και της παγκόσμιας Ιστορίας και λαχταρώντας μια ανάσα ελεύθερη. Σε ένα επικό μυθιστόρημα εκτυλίσσονται οι πόθοι και οι αγώνες του λαού μας από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων.

Ο συγγραφέας έχει κάνει μια συστηματική έρευνα γύρω από τα ιστορικά γεγονότα, υφαίνοντας προσεκτικά μια συναρπαστική πλοκή που κρατάει τον αναγνώστη μέχρι το τέλος. Το ήθος του έργου ξεχωρίζει κάνοντας το βιβλίο ιδανικό δώρο για νέους και ενηλίκους.

Δημήτρης Καρακούσης

Ο Δημήτρης Καρακούσης γεννήθηκε το 1971 στη Λαμία όπου και ζει. Σπούδασε Μηχανικός Υπολογιστών με μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα. Εργάστηκε αρχικά σε εταιρείες πληροφορικής και στη συνέχεια για πολλά έτη μέχρι σήμερα ως καθηγητής Πληροφορικής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να ζήσει για μερικά χρόνια στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τα αγάπησε αυτά τα νησιά και, βρίσκοντας καταφύγιο σε απάνεμους κόλπους και σε γραφικά σοκάκια, έγιναν η αιτία να ξεκινήσει δειλά-δειλά να ξεδιπλώνει τη γραφή του. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων των εκδόσεων Σταμούλη, 210- 52 38 305, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ολθικυθξτυη.JPG

ADVERTORIALS