Διαδικτυακή εκδήλωση στη Βιέννη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας με ομιλητή τον διακεκριμένο Κώο Βασίλη Χατζηβασιλείου

Διαδικτυακή εκδήλωση στη Βιέννη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας με ομιλητή τον διακεκριμένο Κώο Βασίλη Χατζηβασιλείου

Διαδικτυακή εκδήλωση στη Βιέννη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας με ομιλητή τον διακεκριμένο Κώο Βασίλη Χατζηβασιλείου.

Με την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, ο ομογενειακός Σύλλογος «Ήφαιστος Βιέννης» πραγματοποιεί την προσεχή Κυριακή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η Κως στην Επανάσταση του 1821».

Κεντρικός ομιλητής της επετειακής εκδήλωσης ο Κώος Βασίλης Χατζηβασιλείου, δικηγόρος, ιστορικός συγγραφέας, διακεκριμένος για το έργο και την προσφορά του στην ιστορία και λαογραφία της Κω και της Δωδεκανήσου. Τον ομιλητή θα προλογίσει ο ομότιμος Καθηγητής Ιωάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνει o Πρόεδρος του «Ηφαίστου Βιέννης», κ. Georg Gstrein και θα προλογίσει η δημοσιογράφος, κα Μαρία Πολίτου. Η ηθοποιός, κα Έρη Μπακάλη, θα αναγνώσει κείμενα από τη σύγχρονη Λογοτεχνία. Την εκδήλωση που θα λάβει χώρα διαδικτυακά την προσεχή Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 ώρα Ελλάδος 19:00 θα συντονίσει ο κ. Αθανάσιος Μιχ. Χούπης, δημοσιογράφος ΕΡΤ Παγκόσμιο Ραδιόφωνο "Η Φωνή της Ελλάδας".

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης, η οποία λαμβάνει χώρα με την ευκαιρία της επετείου των 200 Χρόνων της Εθνικής Παλιγγενεσίας, είναι δυνατή μέσω του συνδέσμου ZOOM:

https://us02web.zoom.us/j/87910004658?pwd=WldvckczZ2pIZE5UNjFjeDNGS3ZmUT09

ADVERTORIALS