Η Λέρος αναβαθμίζεται ακτοπλοϊκά με νέα σύνδεση - Θα διανυκτερεύσει στο νησί το HELLENIC HIGHSPEED που θα συνδέει το νησί με Μύκονο - Πειραιά

Η Λέρος αναβαθμίζεται ακτοπλοϊκά με νέα σύνδεση -  Θα διανυκτερεύσει στο νησί το HELLENIC HIGHSPEED που θα συνδέει το νησί με Μύκονο - Πειραιά

Ο Δήμαρχος Λέρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει στους δημότες και επισκέπτες του νησιού ότι δρομολογήθηκε από την Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES το πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, στη νέα γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΣ – ΛΕΡΟΣ.


Η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λέρου, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της Δημοτικής θα έχει ορίζοντα τεσσάρων μηνών, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, ενώ το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγια καθημερινά εκτός Σαββάτου, με διανυκτέρευση στη Λέρο, όπως παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλοίο HELLENIC HIGHSPEED, ανήκει στην ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, μέλος της Κοινοπραξίας BLUE STAR FERRIES. Ναυπηγήθηκε το 1996, ταξιδεύει με ταχύτητα 34 κόμβων και μπορεί να φιλοξενήσει 724 επιβάτες και 175 οχήματα.


Για αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη, στην Κοινοπραξία BLUE STAR FERRIES και ειδικότερα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεοδωράτο Διονύση, ο οποίος ως φίλος της Λέρου, στέκεται πάντοτε στο πλευρό μας, δίνοντας λύση στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.  

ADVERTORIALS