Δημήτρης Ζερβός: Κάνω μια ευχή, μέχρι τις επόμενες εκλογές, να έχουμε ξυπνήσει οι Κεφαλιανοί

Δημήτρης Ζερβός: Κάνω μια ευχή, μέχρι τις επόμενες εκλογές, να έχουμε ξυπνήσει οι Κεφαλιανοί

Γράφει ο Δημήτρης Ζερβός

Α μπράβο Κώστα, καλά τα λες αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους και είμαι σίγουρος ότι εάν έπεφτα στην αντίληψη σου, αυτά που θα αναφέρω παρακάτω θα τα είχες καυτηριάσει. Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι η χειρότερη δημοτική αρχή για το χωριό μου την Κέφαλο, αυτή ή η προηγούμενη. Κάναμε υπομονή όλο αυτόν τον καιρό και ελπίζαμε ότι κάτι θα άλλαζε με αυτόν τον δήμαρχο, αλλά βλέπω ότι είναι μια από τα ίδια, με δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι αλώνιζαν το χωριό προεκλογικά από όλους τους συνδυασμούς, έως ότου κάνουν τη δουλειά τους να κάτσουν στην καρέκλα και τους ξαναβλέπουμε ξανά στην άλλη προεκλογική περίοδο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή τη φορά θα κοιτάξουν την Κέφαλο, γιατί οι προηγούμενοι αντί για μπροστά την πήγαν πίσω και ότι το καράβι πήγε με την πλώρη και αυτοί θα το φέρουν στα ίσια του και έτσι κάθε τετραετία βουλιάζουμε όλο και περισσότερο.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι από το δρόμο που πάει προς τον Άγιο Ιωάννη, αλλά είναι ο περιφερειακός, όπου σε αυτόν υπάρχει το ξενοδοχείο Ζευς, το Αθηνούλα, το Ελένη, το Φουρτούνης, του Ζαχαριά-Βασίλη Λυριστή και πολλές πανσιόν. Δηλαδή σε αυτόν σον δρόμο, φιλοξενούμε το 60 με 70 τις εκατό των τουριστών. Έχουμε ένα χρόνο ώρα που έσκαψαν, πέρασαν σωλήνες, τις έχουν σκεπάσει με χώμα το οποίο το έχει πάρει το πολύ η βροχή και ψάχνουμε με το αυτοκίνητο να δούμε από που θα περάσουμε, για να γίνει η μικρότερη ζημιά αν βρούμε κάτω. Αλλά και αυτά που κάλυψαν με ελάχιστη άσφαλτο, πέρασαν τα αμάξια και γέμισε ο κόσμος λακούβες και λοφάκια. Δεν θα αναφέρω στον κεντρικό δρόμο, γιατί έγραψε ο Κώστας για αυτόν αλλά και ούτε για τον βομβαρδισμένο δρόμο προς τον Λιμιώνα, γιατί θα μου πείτε πως είναι δουλειά του έπαρχου και της περιφέρειας, που όλο κάνει έργα παντού και έργα δεν βλέπει κανείς στον τόπο του, εκτός βέβαια από τις πόλεις που είναι τα κέντρα των αποφάσεων. Οι ανωτέρω γράφουν ότι θα ηλεκτροδοτήσουν όλο το δρόμο και δεν ανάβουν αυτές που έχουν βάλει. Η αναλογία είναι: μία ανάβει, είκοσι είναι σβησμένες. Όσο αφορά το χωριό, θα αναφερθώ σε άλλη επιστολή μου σύντομα. Παράκληση: Αλλάξτε επιτέλους τους αμιαντοσωλήνες που ακόμα υπάρχουν στο δίκτυο ύδρευσης.

Τέλος κάνω μια ευχή, μέχρι τις επόμενες εκλογές, να έχουμε ξυπνήσει οι Κεφαλιανοί και να τους μαυρίσουμε όλους ή να μην πάμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση.

Δημήτρης Ζερβός.

ADVERTORIALS