Επαρχείο Κω - Νισύρου: Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Επαρχείο Κω - Νισύρου: Το πρόγραμμα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

         ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

                      ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παραγρ. 1 του ν.2703/1999(ΦΕΚ 72/Α/8.4.1999), σας γνωρίζουμε ότι η 9η Μαΐου ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης τιμής προς τους πολεμιστές τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του αγώνα του ελληνικού λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω, λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊου (COVID-19), κατά τον φετινό εορτασμό την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 θα λάβουν χώρα στην πόλη της Κω τα κάτωθι:

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

  • Γενικός σημαιοστολισμός σε ολόκληρη τη Χώρα από την όγδοη πρωινή       ώρα μέχρι και της δύσης του ήλιου την ημέρα της εορτής.
  • Φωταγώγηση δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

                                                                    Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

 

                                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ

                                               

                            

 

ADVERTORIALS