Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Ξεν/λων Κω στη Λεωφόρο Φοινίκων

Κοινωνια Τρίτη, 20η Απριλίου 2021
a749b647ec58b0f8292080a6972d138b.jpg

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω!

Η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ιωάννα Λάμπρου στην ομιλία της σημείωσε πως η κυβέρνηση μαζί με την εργοδοσία ετοιμάζει κόλαση για τους εργαζομένους, βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τα δικαιώματά τους στην εργασία αλλά και την ίδια τους την υγεία, με τους εργαζομένους να δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα απλήρωτα.

Η κ. Λάμπρου τόνισε πως η κυβέρνηση χτυπάει τα σωματεία, την συνδικαλιστική δράση, για να μην ακούγεται η φωνή των εργατών, ενώ ανακοίνωσε πως στις 6 Μαϊου στις 10:30 θα υπάρξει και νέα συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία καθώς και φωτογραφικό υλικό από τη συγκέντρωση.

VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
20260107_122018_copy_1600x1200.jpg
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Ιπποκράτους έως το Σάββατο, λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην πόλη της Κως από σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026.

shutterstock_2276775423_1-2.jpg
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το black out στο FIR Αθηνών

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση της τέλεσης του αδικήματος των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία αεροσκαφών, αλλά και το πώς προκλήθηκαν οι παρεμβολές σε όλες σχεδόν τις συχνότητες του FIR Αθηνών.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 12:45ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency