Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου "κόκκινο" κατεβαίνει η Λέρος από τη Δευτέρα 19 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς έχει βελτιωθεί σημαντικά η επιδημιολογική της εικόνα.
Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς η απόφαση να βγει η Λέρος από το «βαθύ κόκκινο» ελήφθη αφού πλέον αριθμεί 17 ενεργά κρούσματα, όταν στην κορύφωση της επιδημιολογικής καμπύλης είχε 83 (μείωση 79,52%).
Ενώ στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) παραμένουν και οι δήμοι Ρόδου και Καλύμνου.
Ανείπωτος ο πόνος μας, μα και βαθιά η περηφάνια για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Αλκιβιάδη, για τον δικό μας Άνθρωπο.
Έκκληση του εκπαιδευτικού προς την πολιτεία να βρεθεί παιδί για να φοιτήσει στην Α’ τάξη του Δ.Σ. ώστε να μην έχει την τύχη του σχολείου των Αρκιών και κινδυνεύσει με λουκέτο.Δύο μαθητές, ο Σάββας και ο Κυριάκος, φοιτούν στην Ε’ τάξη