Συνεδριάζουν οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κω

Συνεδριάζουν οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κω

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε σε ειδική τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω,που θα γίνει στις 16 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 09:00 έως τις 13:00.Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια περιφοράς, όπως προβλέπεται στις διατάξεις του αρθρ. 67 παρ. 5 του ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκαν με τις διατάξεις του αρθρ. 184 παρ. 1 του ν. 4635/2019 και τα διαλαμβανόμενα στην υπ’ αριθμ. 163/33282/29-05-2020 του ΥΠ.ΕΣ., στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (09:00 έως τις 13:00) τα μέλη  μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (Υπέρ κατά, λευκό, παρών) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.

  1. Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email των Σχολικών Επιτροπών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
  2. Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό του Προέδρου 6986995209.

Σημειωτέον τόσο στο email όσο και στο smsθα πρέπει να αναγράφετετο ονοματεπώνυμο σας.

 Μετά το πέρας της λήξης στις 13:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω Οικονομικού Έτους 2020.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Κω

Εμμανουήλ Μήτρου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Σας προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω, που θα γίνει στις 19 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 09:00 έως τις 13:00. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-3-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α’ 55/11-3-2020) και τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του. Στο παραπάνω διάστημα που έχει οριστεί (09:00 έως τις 13:00) τα μέλη  μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν η ψηφοφορία διά ζώσης, με τη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν τη ψήφο τους (Υπέρ κατά, λευκό, παρών) με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία.

  1. Με email από προσωπικό λογαριασμό σας προς το email των Σχολικών Επιτροπών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
  2. Με sms από το προσωπικό σας κινητό, προς το κινητό του Προέδρου 6986995209 .

Σημειωτέον τόσο στο email όσο και στο smsθα πρέπει να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας.

 Μετά το πέρας της λήξης στις 13:00, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανωτέρω διαδικασία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του διοικητικού συμβουλίου, στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, ως παρακάτω:

 Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω Οικονομικού Έτους 2020.

 

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δήμου Κω

Εμμανουήλ Μήτρου