Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Βασίλη Χατζηπαυλή

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Βασίλη Χατζηπαυλή

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ΟΥΙπποκρατείου Γυμνασίου Κω εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφουΧατζηπαυλή Βασίλη.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Βασίλη Χατζηπαυλή.

Από σήμερα, ο Σύλλογος του 1ου Γυμνασίου έγινε φτωχότερος. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ,ο Βασίλης μας ,έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.Αποχαιρετούμε έναν φίλο, έναν συνάδελφο, που υπηρέτησε την εκπαίδευση με ήθος και με απόλυτη συναίσθηση καθήκοντος. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Βασίλη, ας αναπαυθεί η ψυχή σου, Καλόν Παράδεισο!


ΠοδοσφαιρικόςΑθλητικός Όμιλος Κω ΠΑΟΚ ΚΩ
Αρ. Πρωτοκόλου797/4/2021προς ΜΜΕ και ΚΑΟΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ:
Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε να σας συλλυπηθούμε για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινότητας του νησιού μας Βασίλη Χατζηπαυλή με την τεραστια προσφορά στα κοινά και τον αθλητισμό!Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους του ΠΑΟΚ ΚΩ:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                        ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


 Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του φίλου Βασίλη Χατζηπαυλή. 
Ο Βασίλης υπήρξε στηλοβάτης του αθλητισμού της Κω και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. 
Αγωνιστής και στις αθλητικές επάλξεις 
μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, έδινε πάντα με ανιδιοτέλεια τον καλύτερο του εαυτό για την βελτίωση των αθλητικών συνθηκών στο νησί μας. 
Βασίλη σε ευχαριστούμε 
Αιώνια η μνήμη σου. 
Για τον Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
Νίκος Μιμερίνης 
Πρόεδρος ΔΣ 

ΔΟΠΑΒΣ Κω

Η Αντιδήμαρχος , ο Πρόεδρος , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΑΒΣ Κω , εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού ανθρώπου, φίλου και συνεργάτη Βασίλη Χατζηπαυλή.

Ο Βασίλης πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν αποτυπώνεται με λόγια. Η απώλεια του έχει στοιχίσει σε όλους μας.

  Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους , και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

  Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ΄ Αθλητισμού     Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ

    Σέβη Βλάχου                                       Παναγιώτης Χατζηχριστοφής


 
Ο πρόεδρος της Ομάδας Διοίκησης Έργου για την προώθηση και ανάδειξη του ποδηλατικού προφίλ της Κω Δημήτρης Σαράντης και η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού φίλου Βασίλη Χατζηπαυλή, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης και μέλος της ομάδας διοίκησης έργου.

Όλοι θα τον θυμόμαστε για την αξιοσύνη του, τη μεγάλη του αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Μαχητής μέχρι το τέλος εντός και εκτός γηπέδου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Γ.Σ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ
 

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του συναδέλφου μας Βασίλη Χατζηπαυλή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 
 Screenshot - 8_4_2021 , 7_16_07 πμ.png
 
 
ADVERTORIALS