O Γιώργος Κυρίτσης, για την απώλεια του Χατζηπαυλή Βασίλη: Η Κως έχασε ένα δραστήριο και καλό πολίτη και εγώ προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο

O Γιώργος Κυρίτσης, για την απώλεια του Χατζηπαυλή Βασίλη: Η Κως έχασε ένα δραστήριο και καλό πολίτη και εγώ προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘’ Η ΚΩΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ.

 

Ο κ.Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“ Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς ένα φίλο, συναγωνιστή και ενεργό πολίτη με τον οποίο σε συνέδεαν κοινές προσπάθειες και αγώνας για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Με το Βασίλη Χατζηπαυλή είχαμε κοινή μακρά πορεία τόσο στην πολιτική ζωή, μέσα από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και την κοινή προσπάθεια μας στην αυτοδιοίκηση, όσο και στην προσωπική μας ζωή με άδολη φιλία και κοινούς προβληματισμούς.

Ενεργός πολίτης, με θέσεις και προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του νησιού και της Πατρίδας διέθετε πάντα τον εαυτό του χωρίς προσωπικές υστεροβουλίες ή ανταλλάγματα, πιστός σε όσα η οικογένεια του τον δίδαξε, την αξιοπρέπεια δηλαδή και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Με το δικό του σεμνό τρόπο και πάντα με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, κατέθετε τις καινοτόμες προτάσεις του και πάλευε γι’ αυτές είτε στο χώρο του αθλητισμού που υπηρέτησε με αγάπη και πίστη, είτε στα θέματα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Με τίμησε με τη φιλία του και η παρουσία του δίπλα μου όλα τα χρόνια ήταν τιμή για μένα.

Η Κως έχασε ένα δραστήριο και καλό πολίτη, η οικογένεια του έχασε τον γιο, τον αδελφό, τον πατέρα και εγώ προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένεια του, και η διαβεβαίωση μας στο φίλο και συναγωνιστή Βασίλη είναι πως δε θα πάψουμε να παλεύουμε για όλα όσα μαζί ονειρευτήκαμε.’’

 

ADVERTORIALS