Έφυγε από τη ζωή ο Ντουμάνης Εμμανουήλ

Έφυγε από τη ζωή ο Ντουμάνης Εμμανουήλ

Έφυγε  σήμερα ο Ντουμάνης Εμμανουήλ του Νικολάου και της Κυριακής, σε ηλικία 83 ετών, μετά από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του, την οποία αντιμετώπισε με προσευχή και καρτερία. Με καταγωγή από το Ασφενδιού και ρίζες από το Πετρούμι της Μικράς Ασίας, υπηρέτησε ως Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κω και διευθυντής στο Δημοτικό σχολείο της Καρδάμαινας και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω. Υπηρέτησε επί τρία χρόνια ως έφεδρος αξιωματικός στο Ελληνικό Πεζικό, έχοντας πάρει το βαθμό του Ταγματάρχη. Άφησε πίσω του τη γυναίκα του Μαρία Χατζηστέργου, επίσης δασκάλα, δυο γιους, τον Νικόλαο και τον Στέργιο, και τρεις εγγονές, την Άννα Μαρία, τη Ζωή Κυριακή και τη Μιχαέλα Σοφία.

Υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης, υπεύθυνος στα επαγγελματικά του καθήκοντα και αλληλέγγυος σε υποθέσεις συντοπιτών του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλει αύριο Παρασκευή στο παλαιό Κοιμητήριο του Αγ. Ιωάννη στις 15.00. Η σωρός θα βρίσκεται στο παρεκκλήσιο στις 14.00. Αντί στεφάνων, τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικους σκοπούς.

Φωτογραφία Ντουμάνη Εμμανουήλ.jpg

ADVERTORIALS