Ευχαριστήρια επιστολή της Μαρίας Θεοφιλίδη προς το Νοσοκομείο της Κω

Ευχαριστήρια επιστολή της Μαρίας Θεοφιλίδη προς το Νοσοκομείο της Κω

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ.Ν.Κ.Υ. ΚΩ - ΤΜΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΩ

ΘΕΜΑ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΩ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝΚΩ.

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.βΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ  ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΙΑΤΡΟ Κ Ι.ΒΟΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΟΥ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΞΕΙΑ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ. ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΙΑΤΡΟ Κ.ΑΤΕΝΑ ΚΑΤΑΛΙΝΑ ΦΛΟΑΡΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

                                                                                                                            ΚΩΣ, 22-02-2021

                                                                                                                             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

                                                                                                                      ΘΕΟΦΙΛΙΔΗ Γ. ΜΑΡΙΑ