Αποφασίστηκε από το Νοσοκομείο Κω η επαναπροκήρυξη 4 ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ. για να καλυφθούν κενές θέσεις - Δείτε τις ειδικότητες

Αποφασίστηκε από το Νοσοκομείο Κω η επαναπροκήρυξη 4 ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ.  για να καλυφθούν κενές θέσεις - Δείτε τις ειδικότητες

Aποφασίστηκε  από το Δ.Σ. του Νοσοκομείου της Κω την προηγούμενη εβδομάδα, η επαναπροκήρυξη 4 θέσεων ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία για το Γ.Ν.-Κ.Υ ΚΩ, για να καλυφθούν κενές θέσεις.

Πρόκειται για τις εξής θέσεις:

-ΜΙΑ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ στο βαθμό του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α’.
-ΜΙΑ  ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ στο βαθμό του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.
-ΔΥΟ Παθολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας στο βαθμό του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α’ για την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.).

Το αίτημα των παραπάνω θέσεων γιατρών υπεβλήθη από το νοσοκομείο, στη 2η Δ.Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ, για να προωθηθεί στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού Νομικών Προσώπων του υπoυργείου Υγείας έτσι ώστε να δοθεί η απαιτούμενη έγκριση του παραπάνω αιτήματος του νοσοκομείου.

Και από κει και ύστερα ακολουθεί ο μαραθώνιος της πρόσληψης του ιατρικού προσωπικού, όπου η όλη διαδικασία μπορεί να ξεπεράσει και το ένα έτος, λόγω γραφειοκρατίας και ανελαστικότητας. 

ADVERTORIALS