Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του παλαιού σταδίου "Ανταγορας"

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του παλαιού σταδίου "Ανταγορας"
 
Ρεπορτάζ Στέργιος Θ. Χατζηστέργου
 
 
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της βελτίωσης των εγκαταστάσεων του παλαιού σταδίου "Ανταγορας", το οποίο εκτελεί η ανάδοχος εταιρεία "Σταμάτης Λινάρδος και ΣΙΑ ΕΕ".

Κατά την επίσκεψη μας στο χώρο των εργασιών συνομιλήσαμε με τον υπεύθυνο του εργοταξίου κ. Λινάρδο Βαλέριο, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών από την αρχή του έργου και μας παρουσίασε τις επιμέρους εργασίες που εκτελούνται αυτήν την στιγμή.
 
Επιγραμματικά να αναφέρουμε τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί και αυτές που είναι σε φάση ολοκλήρωσης: καθαίρεση υφιστάμενου ανοιχτού καναλιού απορροής ομβρίων και κατασκευή νέου μεγαλύτερης χωρητικότητας περιμετρικά του γηπέδου, καθαίρεση υφιστάμενου τοιχίου πάνω από τις κερκίδες της οδού Αρτεμισίας, καθαίρεση των παλαιών επιχρισματων και κατασκευή νέων, εξωτερικά του τοιχίου των κερκίδων της οδού Αρτεμισίας, επισκευή ρηγματώσεων συντήρηση ενανθραωμένου οπλισμού  και ανακαίνιση συνολικά της επιφάνειας των κερκίδων, καθαρισμός παλαιών αποθηκών, καθαίρεση επιχρισμάτων και κατασκευή νέων στο κτήριο των εξωτερικών τουαλετών και της όψης των αποδυτηρίων, καθαίρεση του οικίσκου διαιτητών και αποκομιδή όλων των προϊόντων καθαίρεσης.
Οι εργασίες συνεχίζονται με έντονο ρυθμό και όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας "ο στόχος είναι να παραδοθεί το έργο ταχύτερα από τον συμβατικό χρόνο. Θα είμαστε επί το έργον ώστε να καταγράφουμε την πρόοδο και να σας ενημερώνουμε."