Δωροεπιταγές τροφίμων του ΑΒ, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νησιού, από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Η δήλωση της Σ. Κανταρζή

Δωροεπιταγές τροφίμων του ΑΒ, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νησιού, από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Η δήλωση της Σ. Κανταρζή

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος(ΙΣΝ) και σε συνεργασία με την οργάνωση Μπορούμε, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κω προμηθεύτηκε και διανέμει σε δημότες που λόγω της πανδημίας βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, δωροεπιταγές των 59 ευρώ, με τις οποίες ο πολίτης μπορεί να προμηθεύεται τρόφιμα από οποιαδήποτε κατάστημα λειτουργεί υπό το σήματα της εταιρείας ''ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ'' Βασιλόπουλος Μονοπρόσωπη ΑΕ.

Δείτε παρακάτω τη δήλωση της Υπεύθυνης του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κω Σταματίας Κανταρζή για τη συγκεκριμένη δράση:

Εργαστήκαμε και συνεργαστήκαμε με το ΊΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και με την οργάνωση ΜΠΟΡΟΎΜΕ (Είμαστε μια οικογένεια - COVID -19).

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους σε δωροεπιταγές τροφίμων.

Οι συμπολίτες μας που χρήζουν βοήθειας είναι πολλοί.
Είμαστε δίπλα τους.

Τους στηρίζουμε στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κω, εργάζεται καθημερινά και αδιάλειπτα.

 

ADVERTORIALS