Δωρεά 1.652,60€ στο Δήμο Κω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Δωρεά 1.652,60€ στο Δήμο Κω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Το πλούσιο κοινωνικό έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.) είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας ουσιαστικά την ελληνική κοινωνία!

Το Ίδρυμα αυτή την περίοδο έχει εγκρίνει δωρεά ποσού 1.478.300 ευρώ στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID- 19, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων της Ελλάδας, υπό τον συντονισμό της Κ.Ε.Δ.Ε.

Η δωρεά θα διατεθεί για την προμήθεια ειδών διατροφής και θα διανεμηθούν από τους Δήμους στα Κοινωνικά Παντοπωλεία (ή σε περίπτωση έλλειψης Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην αρμόδια Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου) τα οποία θα προμηθευτούν βασικά επισιτιστικά αγαθά για να εξυπηρετήσουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χωρικής τους αρμοδιότητας.

Να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό των πιστώσεων που θα διανεμηθούν στους Δήμους ανέρχεται σε 1.478.300 ευρώ προσαυξημένο κατά 15% κατόπιν δεσμεύσεως της αναδόχου Εταιρείας ΜΕΤΡΟ, έτσι το ποσό που αντιστοιχεί στο Δήμο Κω ανέρχεται στα 1.652,60 ευρώ!

ADVERTORIALS