Άγνωστοι κατέστρεψαν τον προπονητικό στίβο τοξοβολίας, του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρα

Άγνωστοι κατέστρεψαν τον προπονητικό στίβο τοξοβολίας, του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρα
Το ΔΣ του Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει την λύπη του αλλά και την αγανάκτηση του, για τους βανδαλισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή του προπονητικού στίβου τοξοβολίας στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρα. 
 
Είναι η 5η φορά μέσα σε ένα χρόνο, που προξενούνται φθορές από βανδαλισμούς αγνώστων στο συγκεκριμένο χώρο της τοξοβολίας. Τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, οι ανεγκέφαλοι βάνδαλοι έβγαλαν όλη τους την οργή, αφού στην κυριολεξία διέλυσαν το χώρο. 
 
Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες ή για ποιο λόγο καταστρέφουν με τόση συνέπεια τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά είμαστε βέβαιοι πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που υποκινούν αυτά τα άτομα για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν. 
 
Αν πρόθεση τους είναι να μας σταματήσουν ή να μας εμποδίσουν από το αναπτύξουμε τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το άθλημα της τοξοβολίας, τους πληροφορούμε πως έχουν ήδη αποτύχει. Μετά και από το τελευταίο περιστατικό, είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ, να προχωρήσουμε δυναμικά για την εδραίωση του συλλόγου στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. 
 
Δύναμη μας, όλοι εσείς, οι φίλοι του συλλόγου, οι αφανείς υποστηρικτές, και οπαδοί της ηθικής, της λεβεντιάς και του ευ αγωνίσεσθαι. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ
ADVERTORIALS