ΝΑΙ από την Κοινότητα Κεφάλου για την ονομασία του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Κεφάλου σε Δημοτικό Γήπεδο ''Μιχάλης Πέρος''

ΝΑΙ από την Κοινότητα Κεφάλου για την ονομασία του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Κεφάλου σε Δημοτικό Γήπεδο ''Μιχάλης Πέρος''

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου να γνωμοδοτήσει θετικά για την ονομασία του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Κεφάλου σε ''Δημοτικό Γήπεδο Μιχάλης Πέρος'', εις μνήμην του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή του Νικαγόρα Μιχάλη Πέρου.


O Π Α.Σ. ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ζήτησε την ονοματολογία του δημοτικού γηπέδου Κεφάλου σε ΄΄ Δημοτικό Γήπεδο Μιχάλης Πέρος ΄΄, μετά την παρέλευση ενός έτους από τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Μιχάλη Πέρου.


Η κίνηση αυτή όπως σημείωσαν  οι άνθρωποι της ομάδας εκφράζει το σύνολο των παικτών της ομάδας , αλλά και των κατοίκων του χωριού ,καθώς έτσι θα αποδοθεί φόρο τιμής σε ένα νέο συνάνθρωπο μας που τόσο άδικα και πρόωρα έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα .

Με αυτό τον τρόπο θα μείνει για πάντα κοντά μας να μας θυμίζει το ήθος και το χαμόγελο του που πάντα είχε περνώντας την πόρτα του γηπέδου , υπηρετώντας την αγαπημένη του ομάδα τον Α.Σ. ΝΙΚΑΓΟΡΑ από την θέση του τερματοφύλακα .

Τέλος σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο αίτημα της ομάδας για την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου, θα αποτελέσει μνήμη σε όλους μας για τις τόσες ψυχές που έχουν χαθεί από τροχαία ατυχήματα .

ADVERTORIALS