Ο Γιάννης Σαρούκος δοκίμασε πρώτος στην Ελλάδα, τη νέα κινηματογραφική μηχανή της Canon, και το Review του κερδίζει τις εντυπώσεις

Ο Γιάννης Σαρούκος δοκίμασε πρώτος στην Ελλάδα, τη νέα κινηματογραφική μηχανή της Canon, και το Review του κερδίζει τις εντυπώσεις

Η οικογένεια Σαρούκου εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στον χώρο της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης τόσο στην Κω όσο και γενικότερα στην Ελλάδα.

Ο Κώος φωτογράφος Γιάννης Σαρούκος, ένας εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης, ερχόμενος σε επαφή μέσω των social media με στελέχη της Canon, έγινε ο πρώτος Έλληνας επαγγελματίας φωτογράφος που πήρε στα χέρια του την Canon C70 για δοκιμή 10 ημερών και ένας από τους λίγους επαγγελματίες στον κόσμο, κεντρίζοντας όπως είναι φυσικό τα βλέμματα, καθώς το review του το οποίο δημοσιεύθηκε στο youtube έχει ξεπεράσει ήδη τις 14.000 προβολές μέσα σε λίγα 24ωρα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ταλαντούχου συμπολίτη μας και το ''ευχαριστώ'' του, προς τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα αλλά και το βίντεο! 

ice_screenshot_20200928-190233.png


Η ανάρτησή του

Μετά απο 10 μέρες συνεχόμενων δοκιμών και λήψεων με την νέα κινηματογραφική μηχανή της Canon ήρθε η ώρα που μπορώ να κοινοποιήσω αυτό το βίντεο σε όλους.
 
Θέλω να ευχαριστήσω την Canon που επέλεξε να είμαι ο πρώτος Ελληνας και ένας από τους λίγους στον κόσμο που δοκίμασε την νέα Canon C70 πριν την επίσημη ανακοίνωση της και μέσω αυτού του Review να εκφράσω την άποψη μου γι'αυτή την νέα κινηματογραφική μηχανή.
 
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που με βοήθησαν αφιλοκερδώς να πραγματοποιήσω αυτές τις λήψεις και δοκιμές με την νέα Canon C70
Vasilis Iliev
,
Anastacia Georganti
, Ειρήνη Παπαγγελή και την Έλενα Σαναι. https://www.instagram.com/eirinii.p/, https://www.instagram.com/elena.sanai/
στην αγαπημένη
Marina Gounti
για το νυφικό αλλά και για όλη την βοήθεια της.
Την
Varvara Kape
για το MUA και το hairstyle.
Την
Sonia Andrioti
για τα ρούχα που μας προσέφερε.
Το ξενοδοχείο
White Pearls Luxury Suites • Kos Island
με τους πανέμορφους χώρους του και φυσικά την μαμά μου
Connie George
, την
Βάλια Κελεπιρζή
και τον
Giorgos Makropoulos
για τα backstage και την συνολική βοηθειά τους.
 
 
ADVERTORIALS