Ο Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, παρουσία του Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη. ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, παρουσία του Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη. ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός,  στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω, σηματοδοτώντας και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας της ενορίας, πάτερ Περικλής. 

Στον Αγιασμό το Δήμο Κω εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πρασίνου Σταμάτης Καμπουράκης ο οποίος  ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δήλωσε σίγουρος ότι τα μέτρα θα τηρηθούν στο έπακρο αφού τόσο η διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω όσο και οι εκπαιδευτικοί είναι ικανοί και αξιόλογοι!

Ο κ. Καμπουράκης αναφέρθηκε κλείνοντας στη σημαντική απώλεια του Νίκου Τσάταρου, ο οποίος ήταν επί πολλά χρόνια επιστάτης στο 3ο Δημοτικό σχολείο, λέγοντας πως θα καμαρώνει το σχολείο από ψηλά!

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής του Σχολείου Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές, οι οποίοι επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο υπό νέες συνθήκες όπως τόνισε, τους επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούν όλοι μικροί και μεγάλοι τις οδηγίες των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, να πλένουν συχνά τα χέρια τους, να κρατούν αποστάσεις και να φορούν τη μάσκα τους. Ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, επίσης, στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου, τονίζοντας ότι είναι υψηλού επιπέδου προσωπικό, τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο παιδευτικό τους έργο. 

Δείτε παρακάτω βίντεο & φωτογραφίες!

ADVERTORIALS