Κρίμα και άδικο. Ένας ακόμα νέος άνθρωπος θύμα της ασφάλτου στην Κω

Κοινωνια Τετάρτη, 2η Σεπτεμβρίου 2020
69cf2880a1d93c4d632c3efd9288784f.jpg

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 17.00, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυλίου.

Ακόμη ένας συμπολίτης μας έφυγε άδικα από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 22:00 απόψε το βράδυ, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου!

Ο 25χρονος συμπολίτης μας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατευθυνόμενος προς τα χωριά με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο δεν επέβαιναν άλλα άτομα, βγήκε εκτός πορείας λίγο πριν από βενζινάδικο ΕΚΟ στο Λινοπότη, με το αυτοκίνητο να ''σταματάει'' σε κολόνα της ΔΕΗ, μπροστά από οικία!

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο συμπολίτης μας να χάσει τη ζωή του!

Η οικογένεια του kosnews24.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου, που έφυγε αδόκητα από τη ζωή!

Φωτογραφία αρχείου από το σημείο του τροχαίου.

ice_screenshot_20200902-233556.png

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
eksetaseis-egkumosuni-1.jpg
Πρόγραμμα υποστήριξης σε εγκυμονούσες του νησιού από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.

stighmiotipo-othonis-2025-07-09-080048.png
IRIS: Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές από χθες 8 Ιουλίου

Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Πέμπτη, 10 Ιουλίου 4:12ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency