Όραμα + Δράση: Για πολλοστή φορά εκφράζουμε την ένσταση και τη θλίψη μας για το τρόπο που επιλέγετε να «διεξάγετε» τα δημοτικά συμβούλια

Όραμα + Δράση: Για πολλοστή φορά εκφράζουμε την ένσταση και τη θλίψη μας για το τρόπο που επιλέγετε να «διεξάγετε» τα δημοτικά συμβούλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ 

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Κω,


Για πολλοστή φορά σας εκφράζουμε την ένστασή  και τη θλίψη μας για το τρόπο που επιλέγετε να "διεξάγετε" τα δημοτικά συμβούλια.
 
Την ώρα που όλα τα όργανα, κοινοτικά συμβούλια, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, δημοτικές επιχειρήσεις συνεδριάζουν δια ζώσης με όλες τις προφυλάξεις επιμένετε σε δια περιφοράς συνεδριάσεις του δημοτικού μας συμβουλίου.
 
Θεωρούμε ότι η επιλογή αυτή υπονομεύει τη λειτουργία του δ/σ, απαξιώνει το διάλογο, φιμώνει τις παρατάξεις, καταργεί τις δημοκρατικές λειτουργίες, κρατά τους πολίτες στο σκοτάδι.
Αλήθεια για ποιους συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο;
Δεν συνεδριάζει για τους πολίτες;
 
Δεν υπάρχει πραγματικό επιχείρημα που να δικαιολογεί αυτή σας την επιλογή!
 
Διεξήχθησαν δύο δια ζώσης συνεδριάσεις στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας στη Αντιμάχεια σε ένα χώρο άνετο και ασφαλή από κάθε άποψη.
 
Δείγμα ότι και εσείς αντιληφθήκατε την αναγκαιότητα μιας κανονικότητας.
Όλες οι δημοτικές παρατάξεις παρέστησαν!
 
Και ενώ όλα έδειχναν να μπαίνουμε σε μια κανονική λειτουργία επανήλθατε σε αυτό που από την αρχή δηλώσαμε με πολιτικούς όρους ότι δεν αποδεχόμαστε!
Οι όροι αυτοί είναι αρκούντως ισχυροί τόσο για λόγους πολιτικού αυτοσεβασμού όσο και από σεβασμό στους πολίτες για να μην αποστείλουμε όπως αξιώνετε από τους δημοτικούς συμβούλους μέσω email ένα Ναι ή ένα Όχι για να πείτε ότι... συνεδριάσαμε.
 
Παρακαλούμε να κατανοήσετε την στάση μας, να επανεξετάσετε την δική σας καθώς και τις συνέπειες της.
 
Με εκτίμηση 
 
Ρούφα Ιωάννα 
Φραγκούλης Ιωάννης 
Σαϊτης Ιωσήφ 
Κάννη Καλλιόπη
ADVERTORIALS