Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Μαρίνας Κω - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Μαρίνας Κω - Δείτε τα θέματα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω» (Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ), στην τακτική συνεδρίαση που θα συνέλθει στην έδρα της εταιρείας, Λεωφόρος Γ. Παπανδρέου – Κω, την Παρασκευή 21/08/2020 και ώρα 12:00μ.μ, στην αίθουσα ‘’info’’* με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

 

  1. Λήψη απόφασης για την επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτογενούς αιτήματος παροχής υπηρεσιών ελαιοχρωματισμού και εργασιών συντήρησης κτιρίων μετά υλικών στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Κω και έγκριση των όρων διακήρυξης.
  3. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την προκήρυξη διαγωνισμού εκμετάλλευσης της επισκευαστικής ζώνης και λήψη απόφασης για την παράταση της ήδη υπάρχουσας σύμβασης.
  4. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. σχετικά με τις τρέχουσες συμβάσεις για την φύλαξη των εγκαταστάσεων και την είσπραξη τελών ελλιμενισμού της Μαρίνας Κω και του Καταφυγίου Μανδρακίου Κω, όπως επίσης και λήψη απόφασης για την παράταση των ήδη υπαρχουσών συμβάσεων.
  5. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. σχετικά με αίτημα πελάτη της επιχείρησης.
  6. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. σχετικά με την αποζημίωση για τον σεισμό από την ασφαλιστική εταιρεία και την εξέλιξη των έργων και λήψη απόφασης διενέργειας διαγωνισμών βάσει των υπαρχουσών μελετών του Καθηγητή κ. Αζαράκου.
  7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού.
  8. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την προκήρυξη διαγωνισμού σχετικά με την πρόσληψη μηχανικού για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του πρώην εστιατορίου «Ολύμπια».
  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση των όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση του γραφείου υπ’ αριθμόν 14 στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου της Μαρίνας Κω.
  10. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου στα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19.
  11. Λήψη απόφασης για την επανένταξη της επιχείρησης στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ανέργους 55-67.
  12. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. και λήψη απόφασης σχετικά με τον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας της επιχείρησης.
  13. Λήψη απόφασης για προγραμματισμό προσλήψεων έτους 2021 βάση της υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.2.9/70/οικ.15048/29-07-2020 Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την υποβολή στο ΥΠΕΣ του «Ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού του δημοσίου τομέα έτους 2021»
  14. Λοιπά Θέματα.

 

*Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19 η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα ‘’Info’’, όπου θα πρέπει οι παριστάμενοι να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και να τηρούν κατ’ ελάχιστο 1,5 μέτρο απόσταση μεταξύ τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

 

Με εκτίμηση,

Πασσανικολάκης Γεώργιος

Πρόεδρος Δ.Σ.

ADVERTORIALS