Τίμησε με την παρουσία του το ΝΑΣ Κω ο Γιάννης Καρδαράς - Νέος Διοικητής του ΝΑΣ Κω ο Γιώργος Σταματόγιαννης

Τίμησε με την παρουσία του το ΝΑΣ Κω ο Γιάννης Καρδαράς - Νέος Διοικητής του ΝΑΣ Κω ο Γιώργος Σταματόγιαννης

Μετά από περίπου 6 χρόνια (είχε αναλάβει καθήκοντα το Νοέμβριο του 2014) ο Αντιπλοίαρχος Γιάννης Καρδαράς αφήνει το ''τιμόνι'' του Ναυτικού Σταθμού Κω και μετατίθεται σε ιδιαίτερα ευαίσθητη θέση στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, όπου θα παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του!

Ο κ. Καρδαράς με την παρουσία του στην Κω, τίμησε τόσο το Πολεμικό Ναυτικό όσο και το νησί, έχοντας πάντα σε άψογη επιχειρησιακή κατάσταση το Ναυτικό Σταθμό Κω, σε μια δύσκολη περίοδο τόσο λόγω του μεταναστευτικού όσο και λόγω της έντονης προκλητικότητας της γείτονος χώρας.

Εκτός όμως από το επιχειρησιακό κομμάτι ο κ. Καρδαράς είχε και έχει άριστη σχέση και με την τοπική κοινωνία, η οποία τον αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια.

Τη θέση του αναλαμβάνει ακόμη ένα αξιόλογο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, ένας άνθρωπος ο οποίος συνδέεται και αυτός με το νησί του Ιπποκράτη, λόγω της πρότερης θητείας του σε αυτό για περισσότερα από 5 χρόνια αλλά και λόγω της συζύγου του η οποία κατάγεται από το νησί μας, ο Αντιπλοίαρχος Γιώργος Σταματόγιαννης.

Ο κ. Σταματόγιαννης άριστος γνώστης της περιοχής μας, αναλαμβάνει χρέη Διοικητή του ΝΑΣ Κω, σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει ''κόκκινο''.

ADVERTORIALS