Εγκρίθηκε η Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση των 130 εκ. ευρώ για την κατασκευή των κλειστών κέντρων σε Κω, Σάμο και Λέρο

Κοινωνια Τρίτη, 4η Αυγούστου 2020
d1697dacd8a585dec826ff6af114ce9a.jpg

Με την θετική γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF), ενέκρινε την εκταμίευση 130 εκ. ευρώ για την κατασκευή των τριών “Κλειστών Ελεγχόμενων Κέντρων Νήσων” στη Σάμο, τη Λέρο και την Κω.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με επιστολή της προς το Υπουργείο “χαιρετίζει τις προσπάθειες που κατέβαλε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κατάστασης στην Ελλάδα και αναγνωρίζει πλήρως την επείγουσα ανάγκη αυτής της οικονομικής υποστήριξης”.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία για την για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Περιφερειακών Υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων του άρθρου 8 του ν. 4375/2016 στα νησιά Σάμο, Κω και Λέρο”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κω για τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονου

Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Κω η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός 26χρονου συμπολίτη μας, που έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

kut34.jpg
Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο hotspot στο Πυλί - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 15χρονος

Συμπλοκή σημειώθηκε χθες, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στο hotspot στο Πυλί, με εμπλεκόμενους τρεις ανήλικους αλλοδαπούς.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
14 °C
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 11:39ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency