Σύλλογος Φίλων Μουσικής «ΑΡΙΩΝ»: Πρόσκληση στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12 Ιουλίου

Σύλλογος Φίλων Μουσικής  «ΑΡΙΩΝ»: Πρόσκληση στην  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12 Ιουλίου

Σύλλογος Φίλων Μουσικής

«ΑΡΙΩΝ»

    

                                   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «ΑΡΙΩΝ» καλεί τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια.

Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν μετά τη συνέλευση και ώρες 11:00–13:00. Δικαίωμα ψήφου βάσει καταστατικού έχουν όσοι είναι ταμειακά εντάξει (ετήσια συνδρομή: 10 ευρώ).

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 στο email του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ: 6972090154 Σύμφωνα με το καταστατικό έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας όσοι έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική δράση του συλλόγου.

Με τιμή

Το Δ.Σ

ADVERTORIALS