ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν -Κ.Υ ΚΩ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01/07/20 ΚΑΙ ΩΡΑ 11ΠΜ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΟΔ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,
Κάνε υπόθεση δική σου την Υγεία της οικογένειας σου! Οι ανάγκες για πρόληψη, θεραπεία, περίθαλψη, προστασία της ζωής μας από την πανδημία δεν μπορούν να περιμένουν! Η υποχρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας, η μετατροπή της υγείας σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα, οι ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό καθαριότητας, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, διασώστες ασθενοφόρων και εξοπλισμό να λυθούν ΤΩΡΑ!
Η Υγεία του λαού πρέπει να είναι υπόθεση του κράτους και όχι <<ατομική ευθύνη>>. Είναι δικαίωμα όλων μας η δωρεάν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου παροχές Υγείας. Είναι απαράδεκτο να λείπουν, ακόμα κι εν μέσω πανδημίας, βασικές ειδικότητες στις δημόσιες δομές στο νησί μας, συμπατριώτες μας να ταξιδεύουν προς άλλα μέρη, με επιβάρυνση της υγείας και της τσέπης τους.
Ατομική ευθύνη και υποχρέωση για εμάς και τις οικογένειες μας είναι ο αγώνας για την προστασία της Υγείας του λαού μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εδώ και τώρα λύση για να αντιμετωπίζονται όλα τα χρόνια και επείγοντα περιστατικά στο νησί. Αφορά τη ζωή μας!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
Τηρούμε τα μέτρα προστασίας, διαδηλώνουμε με μάσκες
Το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν-Κ.Υ ΚΩ
ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:20:30
Από τις 06:00 έως τις 08:00!
Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας.
Στον τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Σταμάτη Κ. Μανούση (13/02/1905-07/07/1981).