Το MEGA στην Κω - '' Η Κως έχει να επιδείξει απίστευτη ομορφιά ''

Κοινωνια Πέμπτη, 18η Ιουνίου 2020
724ea304d12a1f45c1f4ab7dd4cf24dd.jpg

H δημοσιογραφική αποστολή φιλοξενείται από την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Σβύνου και από το γραφείο τουριστικής προβολής του Δήμου Κω

Ρεπορτάζ του MEGA TV

Στο πανέμορφο νησί της Κω βρίσκεται το MEGA και ο Γιάννης Ζιάκας από όπου μας μεταφέρουν την εικόνα από τις προετοιμασίες για την τουριστική περίοδο μετά τον κορωνοϊό.

Από την πόλη έως και την πιο ερημική παραλία, η Κως έχει να επιδείξει απίστευτη ομορφιά, ενώ το νησί διαθέτει και το πέμπτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας από πλευράς αφίξεων.

Φέτος βέβαια κυριαρχούν νέα ήθη και έθιμα λόγω κορωνοϊού στον τουρισμό, ενώ κάτοικοι και επιχειρηματίες ευελπιστούν για την εξέλιξη της τουριστικής σεζόν.

Από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους είναι και το μεταναστευτικό. Στο νησί φιλοξενούνται περιπου 2.500 πρόσφυγες και μετανάστες, πάντως το πρόβλημα είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με άλλα νησιά.

Ενώ ανησυχία προκαλούν οι συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας παρόλο που το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μείωση των προσφυγικών ροών στην περιοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Κυριακή, 13 Ιουλίου 10:51ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency