Κάλεσμα της Β' ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για την αυριανή συγκέντρωση των εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό, στην πλατεία Ελευθερίας.

Κάλεσμα της Β' ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ για την αυριανή συγκέντρωση των εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό, στην πλατεία Ελευθερίας.

Β΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην κινητοποίηση- συγκέντρωση των εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό την Πέμπτη 28 Μάη στις 7 μ.μ. στην Κω , στη πλατεία Ελευθερίας.

Μαζί τους βρεθήκαμε πολλές φορές στο ίδιο μετερίζι .

Σήμερα στηρίζουμε τον αγώνα τους για το δικαίωμα στη δουλειά , για τη διασφάλιση του εισοδήματός τους. Γνωρίζουμε ότι με το μόχθο τους , πλουτίζουν οι μεγαλοξενοδόχοι και τα μονοπώλια του τουρισμού .   Οι ξενοδοχουπάλληλοι δεν μπορούν να ζήσουν με τα ψίχουλα , με την απειλή της ανεργίας .     Οι εκπαιδευτικοί έχουν κάθε λόγο να βρεθούν δίπλα τους. Έτσι δυναμώνει το εργατικό κίνημα , πλαταίνει το αγωνιστικό μέτωπο , γίνεται πιο αποτελεσματικός και ο δικός   τους αγώνας. Για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου , για τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα μαθητών και εκπαιδευτικών

Βάζουμε μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες μας , τα δικά μας αιτήματα. Πληρώσαμε πολλά στις προηγούμενες κρίσεις , δεν θα δεχτούμε να πληρώσουμε άλλο.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 19:00

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

ADVERTORIALS