Συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ, την Τρίτη 26 Μαΐου - Δείτε τα θέματα

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ, την Τρίτη 26 Μαΐου - Δείτε τα θέματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω την Τρίτη 26 Mαϊου 2020 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κω, με τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση έκδοσης βιβλίου με θέμα τη μουσικοχορευτική παράδοση των οικισμών της Κω (Πόλη, Ασφενδιού, Πυλί και Κέφαλος) σε συνεργασία με το Κ.Ε.Π.Ε.Μ. (Κέντρο Ερεύνης και Προβολής της Εθνικής Μουσικής).
  2. Έγκριση της μελέτης για την έκδοση βιβλίου με θέμα τη μουσικοχορευτική παράδοση των οικισμών της Κω (Πόλη, Ασφενδιού, Πυλί και Κέφαλος) σε συνεργασία με το Κ.Ε.Π.Ε.Μ. με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης λόγω αποκλειστικότητας.
  3. Έγκριση έκδοσης λευκώματος με παιδικές ζωγραφιές με θέμα την «Ειρήνη» στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Λέσχη Lions Κω « Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».
  4. Διοργάνωση διαγωνισμού καλύτερου πράσινου μπαλκονιού, κήπου οικίας και κόμβου καταστήματος σε συνεργασία με τη Δ/νση Περιβάλλοντος και καθαριότητας του Δήμου Κω στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5/6.
  5. Ορισμός επιτροπής καταλληλότητας για τη μίσθωση του παιδικού σταθμού της Καρδάμαινας του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω.
  6. Κατακύρωση του διαγωνισμού για το ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης των εφαρμογών λογισμικού για το Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω (Q-prime/ Financials R4) με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης λόγω αποκλειστικότητας.
  7. Κατακύρωση του διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης για το πρόγραμμα ΟΤΑ Μισθοδοσίας του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω (GENESIS) με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης λόγω αποκλειστικότητας.
  8. Τροποποίηση του πίνακα στοχοθεσίας του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Δήμου Κω.

                                                     Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού

                                  Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω,

 

 

Χατζηχριστοφής Παναγιώτης

 

 

 

 

 

 

 

Manolis Xatziantoniou desk