Ο απολογισμός της πρώτης περιόδου για τους παιδικούς σταθμούς, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, στο Δήμο της Κω

Ο απολογισμός της πρώτης περιόδου για τους παιδικούς σταθμούς, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, στο Δήμο της Κω

Τον απολογισμό της πρώτης περιόδου για τους παιδικούς σταθμούς, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, έκαναν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σέβη Βλάχου, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής  8 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτός από τον απολογισμό έγινε αναφορά στους στόχους της επόμενης περιόδου,  αλλά και στο πόσο επηρεάστηκαν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην απώλεια του συντοπίτη μας Δημήτριου Κρεμαστινού, εκφράζοντας την βαθειά του θλίψη.

Στη συνέχεια ο κ. Νικηταράς σημείωσε ότι έχει γίνει σημαντική προσπάθεια στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς από το Δήμο Κω, σημειώνοντας πως είναι υπερήφανος για τους συνεργάτες του, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη για να πάει η Κως μπροστά!

Τον απολογισμό της πρώτης περιόδου αλλά και τους στόχους της επόμενης, ανακοίνωσαν ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σέβη Βλάχου.

Η κ. Βλάχου μεταξύ άλλων σημείωσε πως η Κως γίνεται ξανά πρωταγωνίστρια στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με το σημαντικότερο έργο μέχρι σήμερα να είναι η ενότητα της κοινωνίας κάτι που δεν υπήρχε την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η κοινωνία ήταν διχασμένη και πληγωμένη.

Ο κ. Χατζηχριστοφής θέλοντας να δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρας τόνισε ότι προέχει η καθημερινότητα των αθλητών και υπογράμμισε ότι προτεραιότητά τους  είναι η αξιοποίηση και η δημιουργία εγκαταστάσεων τόσο για τα αθλητικά όσο και για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

Σχετικά με τα θερινά Ιπποκράτεια και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας, η Αντιδήμαρχος ανέφερε  πως θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Ιουλίου και  σημείωσε  ότι θα δοθεί έμφαση αποκλειστικά σε ντόπιους καλλιτέχνες και σχήματα  στις όποιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα όπως αυτά θα ανακοινωθούν από το αρμόδιο υπουργείο. Για παράδειγμα σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία ενδεχομένως θα πραγματοποιηθεί σε μια από τις πλατείες της πόλης, θα υπάρξουν μέτρα τήρησης αποστάσεων τόσο του κοινού από τη σκηνή, όσο και μεταξύ των παρευρισκομένων!

Για να δείτε αναλυτικά τον απολογισμό αλλά και τους στόχους της επόμενης περιόδου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ADVERTORIALS