Ευχαριστήρια επιστολή του Νοσοκομείου Κω προς την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά

Ευχαριστήρια επιστολή του Νοσοκομείου Κω προς την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Γ.Ν-Κ.Υ ΚΩ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Η Διοίκηση του Γ.Ν-Κ.Υ ΚΩ δια της παρούσης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά τον περιφερειάρχη κ. Χατζημαρκο Γεώργιο καθώς και τον έπαρχο Κω κ. Καμπανη Ιωάννη για την δωρεά υγειονομικού υλικού που συμβάλλει τα μέγιστα στη θωράκιση του προσωπικού του ιδρύματος στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Παρά το σύντομο διάστημα της παρουσίας μας στη διοίκηση του ιδρύματος, αποτελεί εδραιωμένη πεποίθηση ότι μόνο μέσα από την αγαστή συνεργασία στα πλαίσια πάντα των επιμέρους αρμοδιοτήτων του κάθε φορέα θα κατορθώσουμε να εξέλθουμε αλώβητοι από την τρέχουσα δοκιμασία.


Οποιαδήποτε χειρονομία εντάσσεται στο παραπάνω πλαίσιο αποτελεί μια ισχυρή ένεση ηθικού για τους αγωνιστές της Πρωτώς γραμμής οι οποίοι καθημερινά και υπό δύσκολες συνθήκες αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια που διαπιστωμένα τους διακρίνει.


Με εκτίμηση


Ο ΔιοικητήςΓ.Ν.-Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ


Ευχαριστήρια Επιστολή

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ ευχαριστούν θερμά τον βουλευτή της ΝΔ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ για την προσφορά 50 γευμάτων το Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα στους εργαζόμενους του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ.

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής

Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ADVERTORIALS