Αντώνης Κρητικός (δάσκαλος): Ο ασύμμετρος πόλεμος από το θεσμικό δουλέμπορα και κρατικό διακινητή ανθρώπων Τουρκία

Αντώνης Κρητικός (δάσκαλος): Ο ασύμμετρος πόλεμος από το θεσμικό δουλέμπορα και κρατικό διακινητή ανθρώπων Τουρκία

Ο ΑΣΥΜMΕΤΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  • Στα όρια του παραλογισμού και της ανοησίας, ο ηττημένος Ερντογάν εξισώνει την Ελλάδα με τους ναζί
  • Απάντηση στην αργυρώνητη τουρκολαγνεία, που προσπαθεί να μειώσει το Γένος των Ελλήνων

                                                                                           

Γράφει ο Κρητικός Αντώνης, Δάσκαλος

Σήμερα, δεχόμαστε μια οργανωμένη αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, ένα ασύμμετρο, υβριδικό πόλεμο από το υπό δημοκρατικό μανδύα τουρκικό καθεστώς, που δεν διστάζει να αναδειχθεί σε θεσμικό δουλέμπορα και κρατικό διακινητή ανθρώπων, προκειμένου να εκβιάσει και να προωθήσει τα ιμπεριαλιστικά του σχέδια.

Όμως, με ομοψυχία, ενότητα και ηρωικό σθένος λαός, στρατός, εθνοφύλακες και σώματα ασφαλείας, αντιστέκονται από τον Έβρο έως το Καστελόριζο στην οργανωμένη παραβίαση των συνόρων μας, κόντρα στην ηττοπάθεια, την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και το συμβιβασμό εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Οι ευθύνες πέφτουν στην Ε.Ε, στις Η.Π.Α και το ΝΑΤΟ για την ιμπεριαλιστική τους πολιτική και τη σταθερή κάλυψη που παρέχουν στην Τουρκία τον τρομοκράτη της ευρύτερης περιοχής και από τους βασικούς αίτιους του προσφυγικού-μεταναστευτικού, που μετατρέπεται πλέον σε λαθρεπικιστικό, αφού δεχόμαστε επίθεση χιλιάδων οπλισμένων με χημικά, καπνογόνα κ.λπ. Αφγανών, Πακιστανών, Ιρανών, Αφρικανών υπό την καθοδήγηση της τουρκικής στρατοφυλακής, ώστε να παραβιάσουν τα σύνορα και να αποσταθεροποιήσουν τη Χώρα!!

Γι’αυτό όλοι όσοι καμώνονται τους φιλάνθρωπους, τους φιλειρηνιστές και τους αλληλέγγυους δεν πρέπει να τα βάζουν με τον ελληνικό λαό αλλά με τους πραγματικούς θύτες του προσφυγικού. Ας μην ξεχνάμε ότι, για βραβείο Νόμπελ «ανθρωπιάς και αλληλεγγύης», είχαν προταθεί οι γιαγιάδες της Λέσβου και γενικά ο Ελληνικός λαός, που με εξαίρεση τους νεοναζί, έδειξαν έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους, απέναντι σε πρόσφυγες και μετανάστες όσο καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Και αν θέλουμε να μπει ένα τέλος στην εκμετάλλευση και την οδύνη αυτών των ανθρώπων, αλλά και την ηδονή αυτών που προωθούν τα δικά τους εθνικά και οικονομικά συμφέροντα μέσα από το μεταναστευτικό, να μπει ένα τέλος στο δουλεμπόριο σωμάτων και ψυχών, στην πληρωμένη αλληλεγγύη των φώτων της δημοσιότητας χωρίς το βάθος μιας θυσίας, σ’ όλο αυτό το περίσσευμα υποκρισίας και τα κροκοδείλια δάκρυα και, φυσικά, για να σταματήσουν τα όσα τραγικά διαδραματίζονται στον Έβρο και να πάψει να μετατρέπεται η Μεσόγειος σε υγρό τάφο χιλιάδων ανθρώπων, θα πρέπει η Ύπατη Αρμοστεία και η Ε.Ε να εγγυηθούν την γρήγορη ταυτοποίηση και τον υγειονομικό έλεγχο στην χώρα εισόδου (Τουρκία) ώστε, ανθρώπινα στη συνέχεια με αεροπλάνα να προωθούνται, όσοι επιθυμούν να μεταβούν σε ευρωπαϊκές χώρες μετά από συμφωνία με αυτές. Όλα τα υπόλοιπα εξυπηρετούν σκοτεινούς και άνομους σκοπούς και συμφέροντα.

Το τυραννικό καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιεί ανθρώπους ως όπλα. Όπως εξελίσσεται το μεταναστευτικό δεν έχει σχέση με ανθρωπισμό και ηθική. Είναι, πλέον, εισαγόμενη δυστυχία και για μας και γι’αυτούς που έρχονται. Ειδικά, τώρα, με την πανδημία. Έχουμε να κάνουμε με εισβολή. Με ένα ασύμμετρο πόλεμο. Δικαίωμα και υποχρέωση μας να διαφυλάξουμε την εθνική μας ακεραιότητα και την κοινωνική συνοχή της χώρας. Η Χώρα αντέχει. Δεν πέφτει! Δεν απογοητευόμαστε, δεν καταθέτουμε τα όπλα.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ο επαρμένος Σουλτάνος, προς το παρόν, φαίνεται πως έχασε τη μάχη στον Έβρο. Στη Λιβύη, οι μισθοφόροι που έστειλε να πολεμήσουν τον Στρατάρχη Χαφτάρ, διαδηλώνουν για να πληρωθούν τους μισθούς τους, το χτύπημα από τον κορονοϊό, που νίκησε το άτρωτο, κατά τον Τούρκο Πρόεδρο… τουρκικό γονίδιο και την τουρκική κολόνια, ως και τα μηδενικά συναλλαγματικά αποθέματα, έχουν φέρει τον Ερντογάν σε παράκρουση.

Στα όρια του παραλογισμού και της ανοησίας και οι θρασύτατες, ανιστόρητες πρόσφατες δηλώσεις του: «Οι εικόνες στα σύνορα με την Ελλάδα δεν έχουν διαφορές με αυτά που έκαναν οι ναζί. Ό,τι έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης το κάνει τώρα η Ελλάδα στο όνομα της Δύσης». Μα, κ. Πρόεδρε, εσείς μιλάτε για ανθρώπινα δικαιώματα; Η χώρα σας δεν έχει στο ποινικό της μητρώο τις γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων, Ασσυρίων (1914-1923) το βασανισμό του κουρδικού λαού, την παράνομη κατοχή της Β. Κύπρου, ως και τμημάτων της Συρίας και του Ιράν; Εσείς δεν φιμώνετε, συλλαμβάνετε και φυλακίζετε, ακόμα και Τούρκους πολίτες (δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, στρατιωτικούς, εκπαιδευτικούς) που έχουν διαφορετική άποψη;

Πρόσφατα, εσάς δεν αποκάλεσε δικτάτορα και παρανοϊκό ο διάσημος συμπατριώτης σας, Ενές Καντέρ μπασκετμπολίστας στο ΝΒΑ, που δεν μπορεί να επιστρέψει στη χώρα, καθώς θα τον συλλάβετε άμεσα; Ενές Καντέρ: «Δυστυχώς, άνθρωποι πεθαίνουν από τον κορονοϊό μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Τουρκίας. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι παρανοϊκέ!».

Να σας θυμίσω, επίσης, κ. Πρόεδρε, που ανιστόρητα εξισώνετε την Ελλάδα με τους ναζί, ότι η μικρή Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν υπόγραψε σύμφωνο μη επίθεσης με τη Γερμανία, όπως η Τουρκία, αλλά σύσσωμος ο ελληνικός λαός είπε το ιστορικό ΟΧΙ στη φασιστική εισβολή στις 28 Οκτωβρίου 1940 και έγραψε το αλβανικό Έπος! Αντίθετα, η χώρα σας εκείνη την περίοδο έπαιξε το ρόλο του επιτήδειου ουδέτερου, υπογράφοντας σύμφωνο μη επίθεσης με τη ναζιστική Γερμανία (18-6-41) τέσσερις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα, της εισβολής δηλ. της ναζιστικής Γερμανίας στη Σοβ. Ένωση. Όταν, μάλιστα, παλλαϊκά η χώρα μας αντιστεκόταν στις δυνάμεις του Άξονα, το τουρκικό κράτος εντατικοποίησε το διωγμό των Ελλήνων της Κων/πολης. Αυτές τις πολιτικές της «τελικής λύσης» σε βάρος των Ελλήνων, των Αρμενίων, Ποντίων και αργότερα Κούρδων της Μ.Ασίας, υπό τις συμβουλές Γερμανών αξιωματούχων, που εκτέλεσε η οθωμανική/νεοτουρκική και συνέχεια κεμαλική Τουρκία, θα συστηματοποιήσει η ναζιστική Γερμανία με το Ολοκαύτωμα. Εσείς, λοιπόν, είστε οι πρώτοι διδάξαντες και ακολούθησαν οι ναζί. Πείτε, επιτέλους, την αλήθεια στο λαό σας. Μόλις, στις 23-2-1945 η Τουρκία κήρυξε, εκ του ασφαλούς, τον πόλεμο στη ναζιστική Γερμανία, μετά και τη συμφωνία της Γιάλτας, μήπως και αρπάξει κάτι στο ανατολικό Αιγαίο κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπως ακριβώς, κάνετε και σήμερα στη Συρία, Κύπρο και Αιγαίο.

Ελπίζω να εμπεδώσατε σε ποιους αντανακλά η ναζιστική νοοτροπία σε βάθος γενετικού-γονιδιακού οπλισμού και υποστρώματος. Με όσα ψέματα και αν προσπαθήσετε να επικαλύψετε την αλήθεια και το δίκαιο δεν θα το πετύχετε. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν. «Άγει εις φως την αλήθεια ο χρόνος», «Ο ανήρ ο σπουδαίος…άρχειν δίκαιος».

Και, ως εκ νεαράς ηλικίας εξισλαμισθείς Ποταμίτης σε μια κρίση αληθείας (Εστία 27/1/20) είπατε την… αλήθεια: «Δεν καταλαβαίνω πως οι Έλληνες στο τέλος είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας». Μήπως, τώρα, καταλάβατε; Η σωστή πλευρά της Ιστορίας, κ. Πρόεδρε είναι συνυφασμένη με την αλήθεια και το δίκαιο, που δυστυχώς δεν χαρακτηρίζουν ούτε εσάς προσωπικά ούτε τη χώρα σας.

ADVERTORIALS